Kazincbarcika

Környékbéli, de országos hírű szörpdesigner nyitja újra a Mezey kávézóját

Dátum: 2023. ápr 14. 12:00

Alig félórányira Kazincbarcikától, országra szóló nagy dolog született, a hazai Designer Szörp! A kreatív és elszánt Gyulai Évi különleges, egyedileg költött csúcsminőségű szörpjeit Gömörszőlősön tervezi és alkotja. Április 15-től azonban még közelebb lép hozzánk, ő nyitja újra a Mezey kávézóját, GinGin néven.

Hétfőtől lezárják a 26-os-Jószerencsét úti bekötőutat

Dátum: 2023. ápr 14. 07:30

Sokakat érintő forgalmi rend változás lép életbe hétfőtől. A 26-os főút elkerülő szakaszához tartozó körforgalom kialakítása miatt április 17-től várhatóan hónapokra lezárják a forgalom elől a 26-os főút - Jószerencsét út kereszteződését, egészen az Irinyi útig.

Kolor Kézi indul kisiskolások számára Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 13. 22:11

Április 18-án indul a Kolor Kézi a Kazinczy Tornacsarnokban. Tóth Csilla oktató hetente egy alkalommal, keddenként 16:00 és 17:00 óra között tartja a 8 és 11 év közötti fiúk és lányok játékos képességfejlesztését, valamint mutatja meg a kézilabdajáték első lépéseit.

Költészet napja — koszorúzást tartottak Radnóti Miklós és Móricz Zsigmond mellszobránál

Dátum: 2023. ápr 11. 19:49

Idén is megemlékeztek a magyar költészet napjáról Kazincbarcikán. Lövey Zoltán és Pásztor László önkormányzati képviselők főhajtással és koszorúzással rótták le tiszteletüket a magyar líra előtt Radnóti Miklós és Móricz Zsigmond mellszobránál.

Igazi, hamisítatlan retró majális lesz Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 11. 09:00

Kazincbarcika egy napra megidézi a múltat. Mégpedig azt a momentumot, amelyhez legtöbbünknek kellemes emlékei fűződnek. Ki ne emlékezne szívesen a gyermek- vagy fiatalkori majálisokra sörrel, virslivel, lengőszárú nadrágban, fehérzokniban, szandálban vagy éppen platformos cipőben? Régi idők slágereit hallgatva, bandába verődve, feltéve szüleink padlásra rejtett óriási napszemüvegeit, idén május 1-jén délután és este újraélhetjük a régmúlt idők hangulatát.

Játékos családi sportvetélkedő mutatta a jó irányt az Irinyi Tornacsarnokban

Dátum: 2023. ápr 09. 09:00

9 óvoda gyermekei és szüleik mérték össze vidáman az ügyességüket és a mozgáskészségüket az Irinyi Tornacsarnokban. Nemcsak jó hangulatú, de különösen hasznos és előremutató program kerekedett ki belőle az óvodai nevelők és a családok együttműködésének egyenletében.

ERASMUS+ — Bécsben jártak a Deák Ferenc iskola diákjai

Dátum: 2023. ápr 08. 18:00

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola (Kazincbarcika) 15 diákja az Erasmus+ program keretében háromhetes szakmai gyakorlatot töltött Bécsben, 2023. március 5. és 26. között. A tanulók mindegyike épületgépészet ágazaton tanul: nyolcan épületgépész technikus, heten pedig központifűtés- és gázhálózatrendszer-szerelő szakképesítés megszerzése előtt állnak.

Kátyúzás kezdődik Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 08. 09:00

Tavasszal a kátyúk az átlagosnál intenzívebben jelennek meg, főként a közösségi közlekedési és a nagy forgalmú útvonalakon. Ezt orvosolandó, Kazincbarcikán is elkezdődött a tartósabb és hatékonyabb meleg-aszfaltozás előkészítése.

Szelektív hulladékgyűjtő edényeket kaptak a kazincbarcikai óvodák

Dátum: 2023. ápr 07. 18:00

Az általános iskolák után az összes óvoda is megkapta a szelektív hulladék tárolására szolgáló edényzetet Kazincbarcikán. A város önkormányzatának és a Zöld Völgy Nonprofit Kft. közös akciójának eredményeként egy újfajta szemléletformáló és környezetvédő program valósul meg, még kiterjedtebb szinten.

Díszvilágítást kap a várostól a Szent Család-templom

Dátum: 2023. ápr 07. 12:08

Különleges ajándékkal lepte meg Kazincbarcika Város Önkormányzata a Szalézi közösséget. Díszvilágítást kap a Szent Család-templom, így sötétedés után fényben ragyoghat az épület homlokzata, kupolája és harangtornya is. Hivatalos átadás az április 14-én, pénteken este 6 órakor kezdődő szentmise után lesz.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk