Kazincbarcika

Lelkem virágai a mandalák – Varga Gézáné kiállítása

Dátum: 2022. okt 07. 14:37

Az idősek hónapja rendezvénysorozat részeként Varga Gézáné „Lelkem virágai a mandalák” című kiállítása nyílt meg október 6-án a művészetkedvelő közönség előtt a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében.

Lecsó parti a Napsugár Tagóvodában

Dátum: 2022. okt 07. 14:09

A hagyományos Lecsó partival indították a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodájának csöppségei az őszi népi nyárbúcsúztató programokat október 6-án.

Pályaválasztási fórum – Kazincbarcikán széles a továbbtanulási kínálat

Dátum: 2022. okt 07. 13:51

A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola szervezésében pályaválasztási fórumot tartottak az általános iskolák végzőseinek és szüleinek az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 6-án. A program helyszínét Kazincbarcika Város Önkormányzata biztosította.

Futball Diákolimpia – III. és IV. korcsoportos leány városi és körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 07. 13:15

Futball Diákolimpia leány városi és körzeti döntőt rendeztek október 6-án a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a III. és a IV. korcsoportos általános iskolás lányok vettek részt.

Zenével, tánccal és verssel köszöntötték a szépkorúakat

Dátum: 2022. okt 06. 11:12

Az idősek hónapja programsorozat keretein belül lepték meg zenével, tánccal és verssel a II. Számú Idősek Otthona lakóit a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és pedagógusai október 6-án.

Országos Könyvtári Napok Kazincbarcikán

Dátum: 2022. okt 06. 10:34

Felnőtt és gyermekprogramok, könyvbemutató, író-olvasó találkozók, különböző online programok, valamint ingyenes beiratkozás is várja a látogatókat az Egressy Béni Városi Könyvtárban. Magyarországon október 3-a és 9-e között tart az Országos Könyvtári Napok, amihez a kazincbarcikai könyvtár idén is csatlakozott.

Labdarúgás Diákolimpia körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 05. 13:43

Futball Diákolimpia városi és körzeti döntőt rendeztek október 4-én a KSK műfüves pályáján. A megmérettetésen a II. és a III. korcsoportos általános iskolás diákok vettek részt.

A Kisvárda csapatát fogadta a KKSE

Dátum: 2022. okt 05. 13:33

A férfi kézilabda NB II Észak-keleti csoportjának 4. fordulójában ismét hazai pályán szerepelt a Kazincbarcika együttese. Az október elsején játszott mérkőzésen a házigazdák a Kisvárda ellen vereséget szenvedtek, így továbbra is nyeretlenek a bajnokságban.

Megkezdődött az idősek hónapja programsorozat

Dátum: 2022. okt 04. 14:08

Szűcs Judith nagysikerű koncertje nyitotta meg az Idősek Hónapja Kazincbarcikán programsorozatot október 3-án a Don Bosco Sportközpontban. Az ismert és kedvelt énekes a nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is színpadra lépett, hogy szórakoztassa a barcikai szépkorúakat.

Hogyan készüljünk fel rá? Zivatar, szélvihar

Dátum: 2022. okt 04. 09:39

Egyre gyakrabban szembesülünk orkán erejű széllel és hirtelen lezúduló, nagymennyiségű csapadékkal, így ezekben az esetekben az értékes víz gyorsan megoldandó problémát jelenthet.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk