Kazincbarcika

Sikerrel zárult a közösségi faültetés

Dátum: 2022. dec 18. 09:23

Kazincbarcika is részt vett a MOL-Új Európa Alapítvány VárosFa programjában. A mozgalom idén összesen 7000 facsemetével segítette a települések fásítását, partnerségben az Agrárminisztériummal, a Megyei Jogú Városok Szövetségével és a Országos Erdészeti Szövetséggel.

Egressy Béni Városi Könyvtár — ünnepi nyitvatartás

Dátum: 2022. dec 16. 12:52

Változik a Mezey István Művészeti Központban működő Egressy Béni Városi Könyvtár nyitvatartása év végén és jövő év elején.

Rezsitámogatást kaphatnak a kazincbarcikaiak

Dátum: 2022. dec 15. 20:47

Az országban az elsők között született Kazincbarcikán döntés arról, hogy az itt élők villany, gáz és tűzifa támogatást vehetnek igénybe. A város képviselő-testülete novemberi ülésén döntött úgy, hogy a decembertől áprilisig tartó időszakra igényelhető az összeg.

Szebb karácsony mintegy 800 kazincbarcikai családnak

Dátum: 2022. dec 15. 14:57

A 2022-es esztendő az eddigi legnehezebb volt Kazincbarcika életében. A város majd’ 70 éves fennállása óta nem került még annyi porszem a gépezetbe, mint az elmúlt három évben. A COVID-világjárvány után úgy tűnt, hogy minden helyrebillen, ám egyszer csak megjelent a gazdasági recesszió, az energiaválság és a magas infláció. Mindezek nemcsak az itt lakók életébe gördítettek hatalmas akadályokat, hanem a városéba is.

Karácsony az I. Számú Idősek Otthonában

Dátum: 2022. dec 15. 09:00

Karácsonyi ünnepség várta az I. Számú Idősek Otthona lakóit december 14-én. A már hagyománynak számító eseményen két generáció találkozott egymással: a Napsugár Tagóvoda Csigabiga csoportja adott ünnepi műsort a szépkorúak számára.

Adventi varázslat a székhelyóvodában

Dátum: 2022. dec 14. 20:50

Adventi varázslat várta a gyerekeket, a kistestvéreket és a szülőket Kazincbarcikán, a székhelyóvodában. Az óvónők kézműves foglalkozásokkal és Luca napi programokkal készültek erre az alkalomra, miközben a legkisebbek játékosan tanultak az ünnepváró hagyományokról.

A leendő pozsonyi nagykövet érkezett Kazincbarcikára

Dátum: 2022. dec 13. 19:22

Dr. Balogh Csaba Sándor, Magyarország leendő rendkívüli és meghatalmazott pozsonyi nagykövete tett látogatást Kazincbarcikán. A nagykövet a határmenti települések látogatássorozatának végéhez érve érkezett városunkba, ahol Szitka Péter polgármester fogadta.

Megérkeztek az első hóeséses napok

Dátum: 2022. dec 12. 20:50

Nem okozott komoly fennakadásokat a közlekedésben az első hóeséses hétvége Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. gépei időben kivonultak az utakra és megkezdték a síktalanítást — a szabályok értelmében elsőként a fontosabb útvonalakon.

A véradókat ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2022. dec 11. 19:03

A Vöröskereszt minden év végén elismeri a sokszoros és rendszeres véradókat. A hagyományos programon ezúttal is azok kaptak ajándékot, oklevelet és érmét, akik 25, 50, 75 vagy 100 alkalommal adták már vérüket más emberek életének megmentéséért.

Mikulás-kupa

Dátum: 2022. dec 10. 09:48

Idén is megrendezték a már hagyománynak számító Mikulás-kupát a Kazinczy Tornacsarnokban. A Testnevelés Munkaközösség a Barcika Art Nonprofit Kft. segítségével hozta létre az eseményt, melynek célja a futsal népszerűsítése és a győzelem volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk