Kazincbarcika

Figyelem, újabb trükkel próbálkoztak az unokázós csalók!

Dátum: 2022. szept 30. 09:48

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy figyelmeztessék hozzátartozóikat, nehogy bűncselekmény áldozatává váljanak!

Zajlik a Mesevár és a Nefelejcs Tagóvoda felújítása

Dátum: 2022. szept 30. 09:40

Az épületgépészeti átalakításokkal megkezdődtek a Mesevár és a Nefelejcs Tagóvódák felújítási munkálatai. Jelenleg a gipszkartonozást és festést végzik a szakemberek az intézményekben.

A Mezey Kávézó átalakítás miatt zárva lesz

Dátum: 2022. szept 29. 11:54

Átalakítás miatt a Mezey Kávézó október 1-jétől október 15-éig zárva tart.

Elkészült a három új színes házfal

Dátum: 2022. szept 29. 11:36

Elkészültek az új színes házfalak, amelyek nyertek a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázatán. A három új pályamű felfestésével Kazincbarcika színes házfalainak száma 45-re bővült.

Idén ősszel folytatódik a veszélyes és elöregedett fák kivágása

Dátum: 2022. szept 29. 11:10

Az időjárástól függően az elkövetkezendő hetekben kb. hatvan veszélyessé vált, elkorhadt fát vágnak ki a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. A fák pótlásáról már ősszel gondoskodnak majd a szakemberek.

Birkózó Gyermek Gálán vettek részt a KVSE birkózói

Dátum: 2022. szept 29. 09:20

Az ESMTK közel 200 versenyzővel szervezett nagyszabású Birkózó Gyermek Gálát szeptember 25-én a Kruj Iván Sportcsarnokban. A gálán a legnagyobb budapesti klubok mellett több vidéki egyesület is részt vett. A KVSE birkózó szakosztálya 10 versenyzőt indított és az igen erős mezőnyben 1 első, 2 második és 7 harmadik helyezést szereztek.

Megújul az Alsóvárosi körúton az ivóvízvezeték-hálózat

Dátum: 2022. szept 28. 09:58

Folytatódnak Kazincbarcikán, az Alsóvárosi körúton az ivóvízvezeték-hálózat rekonstrukciós munkálatok, valamint az útfelújítás.

Hamarosan zöld környezetben, a Csónakázó-tó körül kocoghatnak a futás szerelmesei

Dátum: 2022. szept 27. 13:39

Futókör épül a Csónakázó-tó körül, így hamarosan ideális környezetben kocoghatnak a futás szerelmesei. A fejlesztésnek köszönhetően egy hiánypótló rekortán burkolatú pályán róhatják a köröket a sportolni vágyók akár már november végén.

Hamarosan elkészül a Herbolyai úti útszakasz aszfaltozása

Dátum: 2022. szept 27. 13:33

Hamarosan befejeződik a Herbolyai út Gábor Áron és Klapka György utcák közötti szakaszának felújítása. A szilárd burkolattal nem rendelkező mintegy 340 m hosszúságú szakasz új aszfaltot kapott.

ÜCSB Diákolimpia megyei döntőn remekeltek a Pollackosok

Dátum: 2022. szept 26. 13:18

Megyei atlétika versenyen jártak a Pollack Mihály Általános Iskola tanulói Miskolcon. A szeptember 22-ei eseményen összesen 24 diák képviselte az iskolát. Igazán eredményes napot zártak a tanulók, hiszen 9 versenyszámból, minden csapatversenyt megnyerve, 9 aranyérmes helyezést értek el, így 50 darab aranyérmet gyűjtöttek be ezen a napon.

KolorTV élőben

Programajánló

Galéria ’70

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Dr. Czifra János: Fészbukságaim 2.0

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk