Kazincbarcika

Október 3-án Szűcs Judith koncertjével kezdődik az Idősek Hónapja programsorozata

Dátum: 2022. szept 09. 21:37

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával idén is számos előadás várja a szépkorúakat októberben, az Idősek Hónapja Kazincbarcikán programsorozaton. A nyitórendezvényre október 3-án (hétfőn) 14:00 órától Szűcs Judith koncertjére szeretettel várjuk az érdeklődőket a Don Bosco Sportközpontba.

Újra van egyetemi képzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. szept 09. 14:00

Sajtótájékoztatón jelentette be Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester, Prof. Dr. Viskolcz Béla, a Miskolci Egyetem Anyag és Vegyészmérnöki Kar Kémiai Intézetének igazgatója, Varga Béla, a BorsodChem Zrt. HR és Kommunikációs igazgatója, Szabóné Bánfalvi Marianna HR-szolgáltatások főosztályvezetője, Csernaburczky Ferenc, az Irinyi János Református Oktatási Központ igazgatója, Gérus Béla szakmai igazgatóhelyettes, valamint Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke, hogy elindult az egyetemi vegyészmérnöki alapképzés Kazincbarcikán. A képzésnek helyet biztosító Irinyi János Református Oktatási Központban szeptember 9-én a hallgatók már az első órán részt is vettek.

Megváltozott nyitvatartással újra várja az úszás szerelmeseit a Kazincbarcikai Fedett Uszoda

Dátum: 2022. szept 09. 13:15

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda szeptember 10-én 14:00 órától várja az úszni vágyó vendégeket. Az elmúlt egy hónapban a szakemberek elvégezték a szükséges karbantartásokat, valamint a napokban a takarítási, illetve fertőtlenítési munkálatokat is végrehajtották.

Tájékoztató útlezárásról

Dátum: 2022. szept 08. 11:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a Lini tér megújítása, rehabilitációja érdekében végzett kivitelezési munkák miatt 2022. szeptember 7-től újabb útlezárásra került sor a térképen piros színnel megjelölt útszakaszon.

Haltelepítés a barcikai tavakban

Dátum: 2022. szept 07. 12:58

Összesen tíz mázsa halat telepített Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a horgászok által közkedvelt barcikai tavakba szeptember 7-én. A Csónakázó-tóba öt mázsa, valamint a Herbolyán található tavakba szintén öt mázsa ponty érkezett.

Menetrendi változások szeptember 1-jétől

Dátum: 2022. szept 06. 11:02

2022. szeptember 1-étől az alábbi menetrendi változások lépnek életbe:

Sakk emlékverseny a Kazinczyban

Dátum: 2022. szept 06. 10:10

Sakk emlékversenyt rendezett a Kazincbarcikai Városi Sakk Club szombaton délelőtt a Kazinczy Ferenc Tagiskola aulájában. A sportesemény két neves borsodi versenyzőnek Kovács Aladárnak és Simon Józsefnek állít emléket.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2022. szept 05. 14:26

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy az MVM Émász Áramhálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát is garantálja a veszélyhelyzet idején.

A bányászokra emlékeztek Kazincbarcikán

Dátum: 2022. szept 05. 12:53

A 72. Bányásznap alkalmából tartott koszorúzást Kazincbarcika Város Önkormányzata a bányászszobornál. Az eseményen az 1919-ben eldördült csendőrsortűz áldozataira emlékeztek.

Továbbra is hibátlan a hazai mutató

Dátum: 2022. szept 05. 08:45

A Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC. A mérkőzés Pálinkás Gergő és Süttő Attila góljainak köszönhetően 2-0-ás hazai sikerrel zárult.

KolorTV élőben

Programajánló

Galéria ’70

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Dr. Czifra János: Fészbukságaim 2.0

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk