Hírek

ÉLET VAN BENNE… – Pillanatkép a Kazincbarcika-Alsói Református Egyházközség életéből

Dátum: 2022. júl 22. 09:42

A városban járva többfelé is építkezésekkel találkozunk. Sajókazinc legöregebb épülete is megújul. A Kazincbarcika - Alsói Református Gyülekezet ez év júliusában kezdte el református templomának helyreállítását. Mivel az épület műemlék, sok szakértői véleményre volt szükség ahhoz, hogy az engedélyt megkapjuk.

Vörös kód! – Hogy a nyár sima legyen!

Dátum: 2022. júl 21. 09:43

Hőhullámok, hullámok, lélekvesztő szabadvizek, bulik, fesztiválok, a nyár jó, de veszélyes is lehet. A slampoetrys „nemtóthviki” kisfilmje arról szól, hogy szeptemberben újra találkozzunk. Mindenkivel.

Ma este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat

Dátum: 2022. júl 21. 09:22

Ma este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.

Életbe lépett a harmadfokú riasztás

Dátum: 2022. júl 20. 09:08

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által szombat éjfélig elrendelt harmadfokú hőségriasztás. Az előrejelzés szerint a következő napokban többfelé 35 Celsius-fok feletti, helyenként akár 40 Celsius-fok közeli csúcsértékeket is mérhetnek és sok helyen még hajnalban is 20 fok felett alakul a hőmérséklet.

Kisvárosi hősök hol vagytok?

Dátum: 2022. júl 20. 08:22

Kisvárosi hősöket keresünk! Olyan hírnököket, akik bemutatják a kisvárosukat*, uralkodnak a drogfüggőség felett, és mindezt meg is osztják; bárhol, vagy el is küldhetik nekünk. Ajkaiak hol vagytok? Őrségiek, igaliak, gönciek készüljetek!

Kerékpárral nyáron

Dátum: 2022. júl 19. 10:13

A biciklis balesetek nagy része kis odafigyeléssel elkerülhető!

Ha a NAV-ot hívná, mostantól csak a 1819-et tárcsázza!

Dátum: 2022. júl 18. 11:45

Megújult a NAV Infóvonala. Mostantól mind az általános kérdések, mind pedig a konkrét ügyek telefonos intézéséhez elegendő a 1819-es számot hívni.

Kolorakadémia – Alkalmazkodjunk a klímaváltozáshoz!

Dátum: 2022. júl 18. 11:13

Kazincbarcika Város Önkormányzatának részvételével valósul meg augusztus 8-án a Life projekt – Városok és helyi vállalatok együttműködése a klímaadaptációért – keretein belül megrendezendő első két KolorAkadémia előadás az Egressy Béni Művelődéso Központ klubtermében. A programon a részvétel ingyenes.

Határvadászokat toboroznak

Dátum: 2022. júl 18. 09:44

A Rendőrség várja azoknak a 18 évet betöltött, de az 55. életévet be nem töltött, büntetlen előéletű, legalább alapfokú iskolai végzettségről (8 évfolyam sikeres elvégzéséről) kiállított bizonyítvánnyal és magyar állampolgársággal rendelkező személyek jelentkezését a szerződéses határvadász képzésre, akik elhivatottak Magyarország államhatárának őrzése és a jogellenes migráció megakadályozása iránt.

BorsodChem Kolorfutás Night

Dátum: 2022. júl 17. 08:00

Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Kazincbarcika egyik legnagyobb sporteseménye, a BorsodChem Kolorfutás Night. A tavalyi sikerekre alapozva, a szervezők ismét éjszakai rajtokkal, ám új útvonallal készülnek a futás szerelmeseinek.

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk