Hírek

Már elindult a nevezés az idei Kolorfutásra

Dátum: 2022. márc 22. 13:44

Már elindult a nevezés az idei Kolorfutásra. A tavalyi sikeres rendezvénynek köszönhetően augusztus 27-én ismét éjszaka futhatnak majd Kazincbarcika utcáin a futás szerelmesi.

Ismét nyert a VRCK a Kistext ellen

Dátum: 2022. márc 21. 14:46

Az Extraliga negyeddöntőjében a Kistext SE vendégeként ismét sikerült nyernie a GreenPlan-VRCK csapatának, így már csak egy nyert összecsapásra van attól, hogy bejusson a bajnokság legjobb négy csapata közé.

KönyvtárPont nyílik Kazincbarcikán

Dátum: 2022. márc 21. 14:34

KönyvtárPont nyílik az Újkazinci Programszigeten március 22-én kedden. A megnyitó napján 10 és 12 óra között ingyenes beiratkozás várja az olvasókat, ami kiterjed a központi könyvtárra is.

Elektronikusan módosíthatók a középfokú felvételi jelentkezések

Dátum: 2022. márc 20. 08:00

Elektronikusan módosíthatók a középfokú felvételi jelentkezések március 21-23. között - közölte az Oktatási Hivatal.

A cserbenhagyás bűncselekmény

Dátum: 2022. márc 20. 08:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy bűncselekmény elkövetésének minősül, ha a közlekedési balesettel érintett jármű vezetője a helyszínen nem áll meg, illetve elhagyja a helyszínt, mielőtt meggyőződne arról, hogy valaki megsérült-e.

Kiesett a Kazincbarcika a Simple Női Kupa negyeddöntőjében

Dátum: 2022. márc 19. 08:00

A Kazincbarcika NB2-es női labdarúgó csapat a Simple Női Kupa negyeddöntőjében hazai pályán, a Kolorcity Arénában fogadta a Soroksár SC-t.

Elkezdődött az idény a Sláger Kazincbarcikai KSE csapatánál

Dátum: 2022. márc 19. 08:00

A Sláger Kazincbarcikai KSE felnőtt csapata számára is elkezdődött az idény. A folyamatos edzések mellett az utánpótlás csapatok is versenyeznek az országos bajnokságban.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. március 18.

Dátum: 2022. márc 18. 16:20

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

"Színes tintákról álmodom" címmel nyílt kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2022. márc 18. 12:21

"Színes tintákról álmodom" címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központ emeleti kiállítótermében. A tárlaton az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola tanulóinak alkotásait tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Kukucska nap az Angyalkert óvodában

Dátum: 2022. márc 18. 09:07

Az Angyalkert Görögkatolikus Óvoda március 30-án, szerdán 8 órától 11 óráig Kukukcska napot tart.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk