Hírek

Jeles napok – online tudástár készült

Dátum: 2021. dec 12. 08:00

Széles körben elérhetővé vált a jelesnapok.oktatas.hu portál, amely 48 nevezetes naphoz, illetve ünnephez tartalmaz komplex módszertani anyagokat, alkotás- és tudástárt. A felület elsősorban a pedagógusok munkáját, a köznevelést támogatja, de értékes forrás lehet települési önkormányzatoknak, közművelődési intézményeknek, szülőknek egyaránt. A honlapon - regisztrációt követően - elérhető egy tervező, amellyel minden pedagógus, illetve érdeklődő összeállíthatja saját, osztályra, közösségre szabott forgatókönyvét.

Frissült a MÁV-Volán-csoport jegyértékesítési rendszere

Dátum: 2021. dec 12. 08:00

Felhasználó- és környezetbarát fejlesztésekkel frissült a MÁV-Volán-csoport jegyértékesítési rendszere. Többek között a pénztárakban, a vonatokon, az automatákból vásárolt jegyek mellé az utasok már nem kapnak papírra kinyomtatott nyugtát, hanem azt elektronikus formában, az új ELVIRA felületéről tölthetik le.

Értesítést küld a NAV a gépjárműadó-tartozásról

Dátum: 2021. dec 11. 08:00

Az értesítőt december elején azok kapják, akiknek 2021. november 23-án legalább 1 000 forint gépjárműadó-tartozásuk van.

Látni csak fagymentesített szélvédőn lehet!

Dátum: 2021. dec 11. 08:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja az autósok figyelmét, hogy az időjárás változásaira fel kell készülni!

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. december 10.

Dátum: 2021. dec 10. 14:23

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Idén is megrendezték a Mikulás Kupát

Dátum: 2021. dec 10. 10:23

A már hagyománynak számító Mikulás Kupa focitornát rendezett a Kazinczy Ferenc Tagiskola. A II. korcsoportos teremlabdarúgó tornán a helyi általános iskolák csapatai vettek részt.

A KKSE női és férfi csapata is pályára lépett hétvégén

Dátum: 2021. dec 09. 14:55

December 5-én a KKSE női és a férfi kézilabda csapata is itthon lépett pályára. A hölgyek a Mátészalka ellen játszottak döntetlent, a férfiak pedig legyőzték a Hajdúszoboszló csapatát.

A legjobb nyolc között a VRCK

Dátum: 2021. dec 09. 14:55

A férfi röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján december 6-án könnyedén győzött a Vegyész RC Kazincbarcika. A kék-sárgák így kettős győzelemmel jutottak tovább a sorozatban a legjobb nyolc közé.

Volánbusz – Menetrendi változások december 12-étől

Dátum: 2021. dec 09. 10:26

2021. december 12-étől az alábbi menetrendi változások lépnek életbe

Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület – Karácsonyfa-szépségverseny

Dátum: 2021. dec 08. 10:24

Örömmel adjuk hírül, hogy a megújult Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület meghirdeti első KARÁCSONYFA-SZÉPSÉGVERSENYÉT, melyben keressük városunk legszebben feldíszített fenyőfáját, ezzel arra buzdítva minden városlakót, hogy mutassák meg másoknak is, hogy kezük munkája milyen szépen ragyogja be a szeretet ünnepét.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk