Hírek

Módosul a Csónakázó-tó melletti kutyafuttató területe a vízi komplexum építése miatt

Dátum: 2022. jan 22. 18:02

A Csónakázó-tó melletti füves területet a vízi komplexum építése miatt - személyi- és vagyonvédelmi okokból - január 24-én, hétfőn lekerítik, hogy a munkagépek biztonsággal tudjanak dolgozni, ezért az ott jelenleg megtalálható kutyafuttató ideiglenesen nem lesz használható.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. január 21.

Dátum: 2022. jan 21. 16:43

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Magyar kultúra napi műsorral készül a Kolor TV

Dátum: 2022. jan 20. 13:06

A magyar kultúra napja alkalmából a KolorTV szerkesztősége január 22-én ünnepi műsorral jelentkezik. A csaknem egy órás adásban a televízió nézői többek között stúdióbeszélgetést, zenés, verses összeállításokat tekinthetnek meg.

Nyomozókutya találta meg az eltűnt férfit

Dátum: 2022. jan 20. 08:38

Egy sajószentpéteri szociális intézményből érkezett bejelentés 2022. január 18-án 18 óra után a rendőrségre. A bejelentő elmondta, hogy egyik ellátottjuk engedély nélkül ismeretlen helyre távozott a délután folyamán. Az eltűnt férfiről az ápoló elmondta, hogy térben és időben nehezen tájékozódik és az időjáráshoz képest valószínűleg alul van öltözve, írja a police.hu.

Kazincbarcikán fogták el a katalizátor-tolvajokat

Dátum: 2022. jan 19. 12:03

A miskolci nyomozók a két helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki az elmúlt időszakban történt lopások elkövetéséért.

Hátrányba került a Vegyész a kupaelődöntőben

Dátum: 2022. jan 18. 11:43

A férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, hazai pályán a Kaposvártól szenvedett 3-0-s vereséget a Vegyész RC Kazincbarcika. Toronyai Miklós együttese így nehéz helyzetből várhatja a január 20-ai visszavágót.

Gyorsan reagált az iskolaőr

Dátum: 2022. jan 18. 08:32

Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

Tiszt és altisztjelöltként, anyagilag függetlenül

Dátum: 2022. jan 18. 08:29

Sok fiatal számára fontos, hogy független legyen a szüleitől, de főiskolásként vagy ötödévesként ez nem mindig könnyű feladat. Ha valaki a katonai hivatás mellett dönt, már a tanulmányai alatt is fizetést kap – ez igaz a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) megvalósuló tisztképzésre és az Acélkocka Altisztképzési Rendszerre is.

Az egyszerűsített foglalkoztatás online is bejelenthető

Dátum: 2022. jan 17. 13:40

Új szolgáltatással bővült az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás (ONYA), mostantól az egyszerűsített foglalkoztatás (EFO bejelentés) is rögzíthető az oldalon.

A Magyar Vöröskereszt nevével élnek vissza a csalók

Dátum: 2022. jan 17. 12:19

Csalók próbálnak SMS-ben pénzt kérni a Magyar Vöröskereszt nevére hivatkozva - közölte a vöröskereszt.