Hírek

Best of Karácsony a Kolor TV-n

Dátum: 2020. dec 16. 12:29

Idén a megszokottaktól eltérően többek között korábbi karácsonyi műsorok legjobb anyagaiból válogat össze a televízió szerkesztősége egy estére való csokrot. A Best of Karácsony nevet viselő adásban frissen készített összeállítások is helyet kapnak. A műsor december 19-én szombaton este 18 órától tekinthető meg a Kolor TV csatornáján.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 15.

Dátum: 2020. dec 15. 18:57

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Lejárt diákigazolványok

Dátum: 2020. dec 15. 08:17

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem jogosult, december 16-ától egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie.

Újabb köztéri alkotás színesíti Kazincbarcikát

Dátum: 2020. dec 14. 10:21

Kazincbarcika tavaly ünnepelte 65. születésnapját. Ebből a jeles alkalomból Lalák Angelika keramikus művész egyedi szobrot készített Kazincbarcika Város Önkormányzatának megrendelésére és a Barcika Art Kft. megbízásából. A szobor elkészült, amit már a városlakók is megtekinthetnek a Völgy parkban.

Nyert a Vegyész az Ajka ellen

Dátum: 2020. dec 14. 10:21

Vasárnap játszotta a 2020-as naptári év utolsó bajnoki mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata. A Merkantil Bank Liga huszonegyedik fordulójában, a második tavaszról előrehozott meccsén az FC Ajka csapatát fogadta a vegyész a Kolorcity Arénában.

Csalók élnek vissza Zsombi nevével

Dátum: 2020. dec 13. 10:43

A kazincbarcikai Burinda Zsomboron, aki SMA 1-es típusú beteg, a világ legdrágább gyógykezelése segíthet, ami 730 millió forintba kerül, jelenleg erre gyűjt a család. Az elmúlt időszakmban a nevükkel visszaélve jelentek meg házalók, amire a család az alábbi közleménnyel reagált.

Köszönet a kistelepülési olvasóknak

Dátum: 2020. dec 13. 10:17

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 53 olyan település van, amelyre könyvtárbuszok közlekednek, de koronavírus-járványhoz kapcsolódóan elrendelt veszélyhelyzet miatt november 11-től ez a szolgáltatás szünetel. A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár azonban 2020 adventjén is gondolt az itt élő olvasóira.

Elhunyt Rajkai Zsomborné

Dátum: 2020. dec 13. 10:10

Rajkai Zsomborné (1945-2020) a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium (volt Ságvári Endre Gimnázium) egykori tanára 2020. december 9-én örökre lehunyta a szemét.

Az önkormányzat ismét két darab textilmaszkot juttat el minden kazincbarcikai háztartásba

Dátum: 2020. dec 12. 10:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata december végéig újabb két darab, különböző méretű (S/M, L/XL) mosható, fertőtleníthető, minősítő tanúsítvánnyal rendelkező, unikornis városlogóval ellátott szájmaszkot juttat el minden kazincbarcikai háztartásba, hogy ezzel támogassa az egyéni, otthoni koronavírus-fertőzés elleni védekezést.

Mától felfüggesztették az idősek vásárlási idősávját

Dátum: 2020. dec 12. 08:17

A kereskedelmi szervezetek és az Idősügyi Tanács javaslatára a kormány felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját december 12. szombattól, ezzel segítve, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben. A felfüggesztés ezzel ellentétes döntésig marad érvényben - olvasható az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk