Hírek

Sikeres volt a kulturális kvíz harmadik fordulója is

Dátum: 2020. okt 16. 09:11

Véget ért a KulTÚRA borsodi tájakon című kvíz 3. fordulója. Az online vetélkedő sikerességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a mostani alkalommal háromszázan válaszolták meg a kérdéseket, és több mint százan adtak valamennyi feladványra megfelelő választ.

Szép sikert ért el a Zsombiért alapítvány az Ultrabalatonon

Dátum: 2020. okt 15. 15:55

A Kazincbarcikát képviselő csapatokon kívül a Szép jövőért Zsombinak Alapítvány is sikert könyvelhetett el a jeles versenyen. A szervezők ugyanis a résztvevők számára kiosztott chipek letéti díját sorsolták ki három alapítvány között.

Pénteken várja Önöket a Kolorlive Senior

Dátum: 2020. okt 15. 11:08

Holnap 10.00 órakor ismét Kolorlive Senior a KolorTV-ben! Ne maradjanak le róla!

Változik a Kazincbarcikai Fedett Uszoda pénteki nyitvatartása

Dátum: 2020. okt 15. 10:47

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda október 15-étől péntekente 8.00-20.00 óráig várja a látogatókat.

Közönségdíjas Az Ispotály

Dátum: 2020. okt 14. 09:00

Átütő sikert ért el Kovács István, a Kazincbarcikai Városi Televízió vágó-operatőr munkatársa az október 5. és 11. között megtartott komlói IV. Hét Domb Filmfesztiválon, melyet idén a koronavírus-járvány miatt csak online vetítés formájában követhetett a közönség.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 13.

Dátum: 2020. okt 13. 15:43

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. okt 13. 15:24

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén öt közlekedési baleset helyszínén került sor rendőri intézkedésre. A balesetek mindegyike anyagi kárral járt, személyi sérülés nem történt.

Országos Könyvtári Napok Kazincbarcikán

Dátum: 2020. okt 13. 14:06

Október 5-étől 11-éig zajlott Magyarországon az Országos Könyvtári Napok programsorozat. Ehhez 15 éve folyamatosan csatlakozik az Egressy Béni Városi Könyvtár. Idén is számos érdekes ismeretterjesztő és szórakoztató programmal készültek a szervezők a könyvtár látogatói számára.

Naprakészen Kazincbarcikáról – Kisorsoltuk a nyerteseket

Dátum: 2020. okt 13. 14:03

A Naprakészen Kazincbarcikáról totó megfejtői között három páros belépőjegyet sorsoltunk ki Prof. Dr. Bagdy Emőke október 19-ei Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására.

Úticél KolorCity – Írjuk együtt Kazincbarcika könyvét!

Dátum: 2020. okt 13. 13:50

Az elmúlt 20 év eseményei és történetei egy exkluzív kiadványban! Várjuk olyan egykori vagy jelenleg is Kazincbarcikán élő, tevékenykedő lakók jelentkezését, akiknek érdekes történeteik és fényképeik vannak városunk közel és régmúltjából.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk