Hírek

Zsombi egyéves lett

Dátum: 2020. okt 25. 14:29

Október 22-én, Zsombi tortáján meggyulladt az első szál gyertya, jelezve a kisfiú születésnapját.

A „Dózsások” sikere Székesfehérváron

Dátum: 2020. okt 25. 14:23

Október 17-18-án rendezték az Országos Atlétika Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokságot, Székesfehérváron. A Megyei Ügyességi Csapatbajnokságon elért eredmények alapján a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Dózsa György Tagiskolájának csapata is meghívást kapott az országos döntőbe.

A nagyi titkos receptje – Kerüljön fel az étlapra!

Dátum: 2020. okt 25. 08:24

Ugye nálatok is van olyan recept, amit a nagyi tud a legjobban elkészíteni? Az Idősek Hónapja alkalmából várjuk a főzni vágyó nagymamák jelentkezését, akik nemcsak ízvilágban, de tálalásban is kreatívak. A választott étel kizárólag főétel lehet, amelynek elkészítését dokumentálni szükséges!

Holnap hajnalban ne felejtsük átállítani óráinkat

Dátum: 2020. okt 24. 14:26

Egy órával többet alhatunk!

„Marikám, soha nem szabad leülni!”

Dátum: 2020. okt 24. 09:01

Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt fantasztikus energikusságáról ismeri a közönség. A mindig jókedvű, közvetlen művész életeleme a szeretet, mely a színészléthez, a családhoz és barátaihoz köti.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 23.

Dátum: 2020. okt 23. 15:59

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Tisztelet a hősöknek

Dátum: 2020. okt 23. 09:58

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében idén elmaradt az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepség és városi koszorúzás.

Díjazták a kiemelkedő munkájukat

Dátum: 2020. okt 23. 09:53

A koronavírus-járvány miatt, a megelőzés érdekében idén a képviselő-testület által odaítélt elismerő kitüntetések átadása rendhagyó módon nem az ünnepi közösségi eseményeken történik, ezért Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester a grémium október 22-ei ülését megelőzően nyújtotta át a Kazincbarcika Város Civil Életéért és a Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért kitüntető díjat.

Szabadtéri streetballpályát avattak

Dátum: 2020. okt 22. 20:12

Átadták a szabadtéri, edzések mellett versenyek rendezésére is alkalmasak két 32×17 méteres streetballpályát és a hozzájuk tartozó 2×40 fős lelátót az Irinyi Tornacsarnok melletti 1220 m2-es területen október 22-én.

Zsombi történetével jelentkezik újra a ZOOM

Dátum: 2020. okt 22. 15:48

Hosszú szünet után újra jelentkezik a KolorTV csatornáján a népszerű riportműsor a ZOOM. A műsorban a szerkesztőség munkatársai Kazincbarcikával kapcsolatos aktualitásokat, történéseket mutatnak be. Október 23-án, pénteken, este 18 órától Burinda Zsombor SMA1-es típusú betegséggel született kazincbarcikai kisfiúnak és családjának történetét mutatja be a riportműsor.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk