Hírek

Kolorcountry – Dubicsányban is beindult a térségi fesztiválszezon

Dátum: 2019. aug 02. 00:14

Az ötven éve rendezett Woodstock fesztivál előtt fejet hajtó kiállítással és egy fergeteges koncerttel kezdődtek meg a Kolorfesztivál partnertelepüléseinek programjai Dubicsányban.

Indul a Kolorfesztivál 7.0

Dátum: 2019. aug 01. 10:21

Teljes fesztivál üzemmódba kapcsolt Kazincbarcika és ezzel együtt a szervező Barcika Art Kft. minden munkatársa.

Karbantartás miatt szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás

Dátum: 2019. aug 01. 10:13

Augusztus 12-én és 13-án azokban a lakásokban, amelyek a Barcika Szolg Kft. által biztosított távhőrendszeren keresztül jutnak meleg vízhez, karbantartás miatt két napig nem lesz majd elérhető a melegvíz-szolgáltatás.

Bronzérem Torinóból

Dátum: 2019. júl 31. 20:00

Az European Masters Game egy nemzetközi sportesemény, amely négyévente kerül megrendezésre. A rendezvénynek az olaszországi Torino adott otthont, ahol kazincbarcikai sportoló is megmérettette magát.

Petur András lesz a Kolorfutás házigazdája

Dátum: 2019. júl 31. 19:16

A Sport TV sokak által ismert, közkedvelt műsorvezetője Petur András lesz a hétvégi Kolorfutás házigazdája. Az augusztus negyedikén megrendezésre kerülő futóversenynek ezúttal is a holnap kezdődő Kolorfesztivál lesz ad majd helyet és a last minute regisztrációból is csak órák vannak hátra.

Újra nyitva a Városi Uszoda

Dátum: 2019. júl 31. 13:32

Július 31-én véget ér a Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyári karbantartása és vízcseréje, így a tervezettnek megfelelően mától ismét várja a látogatókat. A leállás alatt a szakemberek a sportmedence működéséhez szükséges csöveket is lecserélték, valamint megtörtént a klórgázrendszer karbantartása is.

Színes Házfalak - Megkezdődött az értékelés

Dátum: 2019. júl 31. 13:03

„Kazincbarcika színesítése újabb mérföldkőhöz érkezett.” – köszöntötte Klimon István, alpolgármester a győztes pályázatokat kiválasztó zsűri tagjait az Városháza tanács termében.

Virágos Magyarország - Kazincbarcikán járt a hivatalos zsűri

Dátum: 2019. júl 31. 12:59

Az idén 65 éves Kazincbarcika a szokásosnál is komolyabb összegeket áldozott saját forrásból a város virágossá tételére, a munka nagy részét a Barcika Park Nonprofit Kft. végezte el, de számos közösségi faültetés és egyéb lehetőség adódott az idén a civilek számára is, hogy önkéntes munkájukkal hozzájáruljanak a sikerhez.

Győzelmekkel hangolt a bajnoki rajtra a KBSC

Dátum: 2019. júl 30. 09:58

A hétvégén elrajtol a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II küzdelemsorozata. A Kazincbarcika augusztus 4-én vasárnap délután fél hattól Soroksáron kezdi meg szereplését.

Egykori berenteiek találkoztak

Dátum: 2019. júl 29. 13:04

Első ízben rendezték meg Berentén az Elszármazottak Találkozóját július 27-én, a Művelődési Házban. A korábban közzétett felhívásra kilencvenkét fő jelentkezett be az ország minden pontjáról.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk