Hírek

KolorCountry – Ír zenétől izzott a levegő Berentén

Dátum: 2019. aug 06. 21:37

Idén augusztus 6-án Berentén, a művelődési házban izzott fel a levegő a Paddy And The Rats igazi, ír kocsmahangulatot varázsoló punk-rock muzsikájától.

Folytatódtak a Kreatív Kuckó programjai

Dátum: 2019. aug 06. 20:05

Kedden tovább folytatódtak a Kreatív Kuckó rendezvényei a Mezey István Művészeti Központban, ahol ismét seregnyi gyermek lepte el a színes foglalkozásokat.

Beindult a Kreatív Kuckó a Mezey udvarán

Dátum: 2019. aug 06. 11:13

Hétfőn délután indult a Mezey István Művészeti Központban a Kreatív Kuckó programsorozat, amin az alkotni vágyó gyerekeket várták a szervezők különböző, ötletes foglalkozásokkal.

Kolorcountry - Dubicsány után Nekézseny és Múcsony is megmutatta magát 

Dátum: 2019. aug 05. 12:18

Csütörtökön Dubicsányban került sor az első Kolorcountry rendezvényre, a hétvégén pedig Múcsonyban és Nekézsenyben is beindult a fesztiválüzem, így a Kolofersztivál 7.0 Kazincbarcika környékén is felpezsdítette a térség lakóinak életét.

Ez a hét a gyerekeké a Kolorfesztiválon - Indul a Kreatív Kuckó a Mezeyben

Dátum: 2019. aug 05. 08:17

A mai napon a kazincbarcikai Kincsem Napközi ellátottjainak részvételével, színes és kreatív alkotások elkészítésével beindul a Kreatív Kuckó a Mezey István Művészeti Központban.

Kolorfutás - Ismét tömegek futottak a Kolorfesztivál legnagyobb sportrendezvényén

Dátum: 2019. aug 04. 18:11

Közel ezren vettek részt az idén hatodik alkalommal megrendezett Kolorfutáson, melynek a hagyományokhoz híven idén is a Kolorfesztivál adott otthont. A remek időben, vasárnap reggel ezúttal a Belvárosban kijelölt új útvonalon álltak rajthoz a versenyzők.

Utcazene kötetlenül – szabadon, esőben a belvárosban

Dátum: 2019. aug 03. 22:00

 A 7. Kolorfesztivál szombati napján utcazenei minifesztiválon vehettek részt az érdeklődők. Kolorcity főutcájának több pontján is fiatal, tehetséges utcazenészek játszották különböző zenei stílusban a talpalávalót.

Kolorfutás és zene - itt a Kolorfesztivál 7.0 első hétvégéje

Dátum: 2019. aug 03. 12:54

Itt a Kolorfesztivál 7.0 első hétvégéje, amelyen sor kerül a rendezvény és talán a térség egyik legnagyobb sporteseményére, a közel ezer futót megmozgató Kolorfutásra, valamint Péter Szabó Szilvia szombat esti vögyparki koncertjével beindulnak a nagyszabású könnyűzenei programok is. 

Kolorfesztivál 7.0 - Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek

Dátum: 2019. aug 03. 11:48

Csütörtökön megkezdődött a hetedik Kolorfesztivál, amely idén is augusztus 1-jétől 20-áig várja a fesztiválozókat. Az eddigi rendezvények kivétel nélkül ingyenesek voltak, a következő hetekben azonban lesznek olyan proramok, amelyekre belépőjegy ellenében juthatunk majd be.

Hello Kolorcity!

Dátum: 2019. aug 02. 09:09

Kedves Városlakók! Kedves Fesztivállátogatók! A kazincbarcikai nyár immáron elképzelhetetlen a Kolorfesztivál nélkül. A hetedik éve zajló augusztusi pezsgés a szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, street art akciókkal, kiállításokkal, gyermekprogramokkal és sportesemènyekkel elválaszthatatlan lett a várostól.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk