Hírek

Indul a Kolorfesztivál 7.0

Dátum: 2019. aug 01. 10:21

Teljes fesztivál üzemmódba kapcsolt Kazincbarcika és ezzel együtt a szervező Barcika Art Kft. minden munkatársa.

Karbantartás miatt szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás

Dátum: 2019. aug 01. 10:13

Augusztus 12-én és 13-án azokban a lakásokban, amelyek a Barcika Szolg Kft. által biztosított távhőrendszeren keresztül jutnak meleg vízhez, karbantartás miatt két napig nem lesz majd elérhető a melegvíz-szolgáltatás.

Bronzérem Torinóból

Dátum: 2019. júl 31. 20:00

Az European Masters Game egy nemzetközi sportesemény, amely négyévente kerül megrendezésre. A rendezvénynek az olaszországi Torino adott otthont, ahol kazincbarcikai sportoló is megmérettette magát.

Petur András lesz a Kolorfutás házigazdája

Dátum: 2019. júl 31. 19:16

A Sport TV sokak által ismert, közkedvelt műsorvezetője Petur András lesz a hétvégi Kolorfutás házigazdája. Az augusztus negyedikén megrendezésre kerülő futóversenynek ezúttal is a holnap kezdődő Kolorfesztivál lesz ad majd helyet és a last minute regisztrációból is csak órák vannak hátra.

Újra nyitva a Városi Uszoda

Dátum: 2019. júl 31. 13:32

Július 31-én véget ér a Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyári karbantartása és vízcseréje, így a tervezettnek megfelelően mától ismét várja a látogatókat. A leállás alatt a szakemberek a sportmedence működéséhez szükséges csöveket is lecserélték, valamint megtörtént a klórgázrendszer karbantartása is.

Színes Házfalak - Megkezdődött az értékelés

Dátum: 2019. júl 31. 13:03

„Kazincbarcika színesítése újabb mérföldkőhöz érkezett.” – köszöntötte Klimon István, alpolgármester a győztes pályázatokat kiválasztó zsűri tagjait az Városháza tanács termében.

Virágos Magyarország - Kazincbarcikán járt a hivatalos zsűri

Dátum: 2019. júl 31. 12:59

Az idén 65 éves Kazincbarcika a szokásosnál is komolyabb összegeket áldozott saját forrásból a város virágossá tételére, a munka nagy részét a Barcika Park Nonprofit Kft. végezte el, de számos közösségi faültetés és egyéb lehetőség adódott az idén a civilek számára is, hogy önkéntes munkájukkal hozzájáruljanak a sikerhez.

Győzelmekkel hangolt a bajnoki rajtra a KBSC

Dátum: 2019. júl 30. 09:58

A hétvégén elrajtol a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II küzdelemsorozata. A Kazincbarcika augusztus 4-én vasárnap délután fél hattól Soroksáron kezdi meg szereplését.

Egykori berenteiek találkoztak

Dátum: 2019. júl 29. 13:04

Első ízben rendezték meg Berentén az Elszármazottak Találkozóját július 27-én, a Művelődési Házban. A korábban közzétett felhívásra kilencvenkét fő jelentkezett be az ország minden pontjáról.

Kreatív alkotók kavalkádja

Dátum: 2019. júl 29. 12:57

Bánhorvátiban aktívan működnek különböző önképző körök, melyek lehetőséget nyújtanak, hogy tagjaik kellemes hangulatú környezetben hódoljanak kedvelt időtöltésüknek és tapasztalataikat megosztva fejlesszék tudásukat.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk