KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Dalostalálkozó Vadnán

Dalostalálkozó Vadnán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Sokadik alkalommal rendeztek dalostalálkozót Vadnán, a helyi Őszirózsák Nyugdíjas Klub Egyesület szervezésében, július 1-én. A program alapgondolatát a barátságos viszony ápolása adta a különböző klubokkal, hiszen a tagok számtalan esemény közös résztvevőivé váltak az évek folyamán. A rendezvényre meghívást kapott az Alsószuha Népdalkör, a bodollói Búzakalász éneklő csoport, az Őszirózsák Népdalkör Borsodnádasdról, az Őszi napsugarak Népdalkör Halmajról, a fügödi Férfi Dalárda, a múcsonyi Hagyományőrző Pávakör, a Kazai Nótakör, a sajóivánkai Nyitnikék Népdalkör, a Pávakör Szögligetről, Rudabányáról a Rozmaring népdalkör és  természetesen a házigazda Őszirózsák Népdalkör .  A bemutatót Bencze Péter polgármester és Czakó Lászlóné az egyesület vezetője nyitották meg, majd a csoportok egymás szórakoztatására rövid nótacsokrot adtak elő.  A programot színesítette az Avas Kulturális Egyesület táncelőadása, valamint a boldogkőváraljai Subert Vilmos szólóénekes műsora. A vendéglátók saját készítésű töltött káposztával és kemencében sült kapros-túrós, illetve kapros-krumplis lángossal kedveskedtek a meghívottaknak. Minden résztvevő emléklappal és ajándékkal tért haza. A közreműködők közül a vadnai Őszirózsák Népdalkör a június 26-án zárult VII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud hajdúszoboszlói döntőjében ezüst minősítést szerzett, míg a fügödi Férfi Dalárda kategóriájában aranyminősítéssel végzett, Subert Vilmos szóló ének kategóriában pedig a kiemelt arany minősítést érdemelt ki.

További híreink

Jól működik a jelzőrendszer

Dátum: 2018. febr 21. 16:16

Szakmai tanácskozást tartott a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata február 21-én a Mezey István Művészeti Központban. A program egyik központi témája az észlelő és jelzőrendszer működése volt.

Fitt Barcika – Egészségünk legjobb karbantartója

Dátum: 2018. febr 21. 15:06

Elkezdődött Kazincbarcikán az egész éven át tartó Fitt Barcika elnevezésű ingyenes sportprogram-sorozat február 19-én. A rendszeres sport és az egészséges életmód összefüggéseiről dr. Perjési Zsolt háziorvost kérdeztük, aki abban is tanácsot adott, hogy melyik mozgásformát válasszuk.

Az erdő lánya

Dátum: 2018. febr 21. 13:36

Spirituális utazás egy figyelemreméltó hölggyel.

Zombikkal táncolók

Dátum: 2018. febr 21. 13:00

Órák, macskák, zombik a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola bálján.

KolorTV élőben

Programajánló

Múltidéző történelmi klub

Ózd

Zele Tímea "élet - képek" fotókiállítása

Kazincbarcika

VRCK - Fino Kaposvár mérkőzés

Kazincbarcika Don Bosco Sportközpont

II.Senior Sportkavalkád

Kazincbarcika

Bóklásszunk a Rudabányai - tó körül

Rudabánya

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Fitt Barcika - Ön melyik ingyenes sportfoglalkozást választaná?

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásából egész éves, ingyenes sportprogram veszi kezdetét február 19-én. Kéthavonta változó órarenddel, szakképzett oktatókkal több helyszínen, hetente legalább tíz alkalommal várják a mozogni vágyókat. A foglalkozások mindegyike ingyenes, a teljes eszközparkot is az önkormányzat biztosítja.

Tollaslabda Csorba Róberttel és Székelyné Amászta Enikővel

Erősítő edzés Apostol Viviennel

Egészségmegörző torna Szopkó Rolanddal

Alakformáló edzés Grcsics Judittal

Jóga 40 felett Sütő Ágnessel

Fitt-baba Varga Judittal

Kismamatorna Szegediné Aleva Andreával

Gerinctorna Szopkó Rolanddal

Vízitorna Cselei Bélánéval

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk