https://kolorline.hu/Győzelem hátrányból fordítva a megyei rivális ellen

Győzelem hátrányból fordítva a megyei rivális ellen

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

 

A labdarúgó NB III keleti csoportjában a 2016/2017-es idény utolsó hazai mérkőzését játszotta a KBSC. A Kazincbarcika a 33. fordulóban a Tiszaújvárost fogadta.

A Kazincbarcikának a hazai veretlenség megtartása, míg a Tiszaújvárosnak a bennmardás bebiztosítása volt az előzetes cél. Ennek függvényében kezdték a mérkőzést a felek. Az első 10 percben két büntető is kimaradt előbb a vendégeknél Nagy Dávid, majd a hazaiaknál Farkas János hibázott. A folytatásban egy szöglet utáni kavarodásnál Fabu volt résen és góljával előnybe került a Tiszaújváros. A bekapott gól után kezdeményezőbb lett a KBSC és 5 perccel később Farkas J. már nem hibázott. Éles szögből leadott lövése után egyenlítettek a hazaiak. A 40. percben Balogh megkapta második sárgalapját és idő előtt mehetett az öltözőbe. A kiállítás után gyorsan kihasználta létszámfölényét a barcikai alakulat, Burics talált be Tóth Cs. kapujába.

A második félidőben visszafogottabban játszott a hazai együttes, a vendégek viszont 10 emberrel is küzdöttek az egyenlítésért. A Tiszaújváros fölénye azonban csak szögletekben mutatkozott meg. A házigazdák kontrákra rendezkedtek be. A félidő hajrájában előbb Fekete, majd a csereként beállt Faggyas is betalált és így már szemernyi kétely sem volt a győztes kilétét illetően. A Kazincbarcika győzelmével már 76 pontos a bajnokságban. A kék-sárgák az NB III keleti csoportjának utolsó fordulóját június 4-án játsszák az Újpest II vendégeként.

Kazincbarcika – Tiszaújváros 4-1 (2-1)

Kazincbarcika 150 néző

Vezette: Nagy N.

Kazincbarcika: Fülöp – Fekete, Belényesi, Szemere, Burics – Engel, Sigér (Kovács P. 89. perc), Süttő (Lipusz 74. perc), Molnár M. (Faggyas 66.perc) – Bene, Farkas J.

Szakmai igazgató: Koleszár György.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fabu, Fodor, Balogh, Gál (Horváth T. 56. perc) - Molnár F., Shadi, Viscsák (Farkas M. 31. perc), Istenes – Kristófi (Lukács 77. perc)

Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Gólszerzők: Farkas J., Burics, Fekete, Faggyas, illetve Fabu.

További híreink

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk