KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Évadot hirdettek Kazincbarcikán

Évadot hirdettek Kazincbarcikán

Szerző:

. MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén 4+1 előadás került bele a felnőtt színház bérletes programjába. Az előadások helyszíne ebben az évben is az Egressy Béni Művelődési Központ Színházterme, a bérletárak nem változtak. Továbbra is van lehetőség részletfizetésre és az előző évad ülőhelyeinek meghosszabbítására.

„Az idei évadban igyekeztünk a hagyományos elemek mellett újításokat is eszközölni. Így például a bérletek plasztikkártya formájában kerülnek értékesítésre, melyet vendégeink az évad végén megkapnak tőlünk emlékbe. Az öt előadásból úgy, ahogy az előző évadban is, szerettük volna, ha az egyik legalább zenés darab. Így jött az ötlet, hogy az újévi koncert része legyen a sorozatnak. A cél az volt, hogy azokat a társulatokat hozzuk el Kazincbarcikára, akiket a színházkedvelő közönségünk a leginkább kedvel, de legyenek új előadások is. Ezért esett a választás a Lepkegyűjtőre, mint újhullámos darabra Bereczki Zoltánnal, valamint a közönségünk által kedvelt Bánfalvy Stúdióra, Körúti Színházra, a Kassai Thalia Színházra. Bízunk benne, hogy továbbra is nagy lesz az érdeklődés, hiszen jelenleg minden darab kapcsán két-két előadással terveztünk.” – mondta hírportálunknak Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezetője.

Az előadásokra alkalmanként jegyeket is lehet majd kapni. A bérletvásárlás október 2-án indul.

Az ügyvezető azt is elárulta, hogy a térségben élő gyerekek sem maradnak színházi programok nélkül, hiszen az iskolákon és óvodákon keresztül ők is résztvehetnek a nekik szervezett bérletes előadásokon.

Részletes program és információk:

A jegypénztár nyitvatartása:

Hétfő: 14:00-18:00, Kedd: 10:00-18:00, Szerda: 14:00-18:00, Csütörtök: 10:00-18:00, Péntek: 14:00-18:00

 

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

XXVI. ÜNNEPI HANGVERSENY

Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnázium - Edelény

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk