KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Kemence fesztivál Vadnán

Kemence fesztivál Vadnán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Vadnán közösségi használatra 2015. június 6-án adták át a faluház udvarán a közmunka program keretében felállított kemencét, mely azóta is szolgálja a lakosságot. Családi, baráti összejövetelek és osztálykirándulások jó hangulatú helyszínét biztosítja. Idén harmadik alkalommal rendezték meg a hagyományteremtő céllal indult, nagy sikerű kemence fesztivált, június 10-én. A nyárindító rendezvény része a település fennállásának 780. évfordulóját ünneplő programsorozatnak.  A jeles napra az asszonyok 30 kg lisztből készítettek pizzát, krumplis –és kenyérlángost, melyet meg lehetett vásárolni. A helyi Csepűrágók társulata vásári komédiával, az ugyancsak vadnai Őszirózsák Nyugdíjas Klub tagjai vidám nótacsokorral szórakoztatták a közönséget. Ezt követően az Agyagbanda zenekar mulattatta a jelenlévőket. Barátságos, derűs verseny zajlott az utcák között a vándorkupáért, az esti utcabálhoz pedig a fiatalok biztosítottak gépi zenét. Bár az időjárás nem volt kegyes, ennek ellenére az ifjúság késő estig ünnepelt.

További híreink

Az év LEGKOCKÁBB gyermekprogramja, nemcsak gyerekeknek: Kockabarátok kiállítás és játszóház LEGO® alkotásokból

Dátum: 2018. jan 20. 08:57

A trendek jönnek-mennek: igaz ez a játékiparra is, ahol napjainkban már a boltok polcain a legújabb elektromos autók, Barbie-babák különböző fajtái, interaktív plüssállatok vagy társasjátékok sorakoznak, azonban mellettük ott van évtizedek óta a megunhatatlan, kreatív játék; a LEGO. Érték, játék és minőség – ez jellemzi a márkát.

Hegedűs Mária egykori költő, vizuális művész kapta az idei Barcikart-díjat

Dátum: 2018. jan 19. 22:18

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. január 19-én ünnepelte a magyar kultúra napját az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Idén a legrangosabb kitüntetést, a Barcikart-díjat Hegedűs Mária, egykori költő, vizuális művész kapta.

A doni hősökre emlékeztek

Dátum: 2018. jan 19. 16:40

A doni hősök emléke előtt tisztelegve rendezett megemlékezést a Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete és Kazincbarcika Város Önkormányzata január 19-én a Mezey István Művészeti Központban.

Gálán mutatkoztak be a szalézisok

Dátum: 2018. jan 19. 16:26

Idén is megrendezték a Szalézi Gálát január 19-én a Don Bosco Sportközpontban.

KolorTV élőben

Programajánló

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

MAGYAR KULTÚRA NAPJA

EDELÉNY - MŰVELŐDÉSI KÖZPONT - ISTVÁN KIRÁLY ÚTJA 49.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk