Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda ünnepi nyitvatartása

Dátum: 2022. ápr 14. 10:25

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda a húsvéti ünnepek alatt az alábbiak szerint lesz nyitva.

Részletekben is fizethető a személyi jövedelemadó

Dátum: 2022. ápr 14. 09:27

Idén is kérhető pótlékmentes részletfizetés a fizetendő személyi jövedelemadóra és szociális hozzájárulási adóra, ha együttes összegük nem haladja meg 500 ezer forintot - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Megkezdődött a Mc Donald’s építése Kazincbarcikán

Dátum: 2022. ápr 13. 15:17

Húsvét utáni kedden a Don Bosco Sportközpont melletti területen elkezdődtek a Mc Donald's étterem építési munkálatai Kazincbarcikán.

Operanagykövet járt Kazincbarcikán

Dátum: 2022. ápr 13. 13:11

Szebenyi Etelka operanagykövet tartott előadást Kazincbarcikán április 11-én a Szent Család Templomban. A program célja, egy új, kulturális értelemben szélesebb látókörű, operába járó nemzedék kinevelése, a gyermekeket és a fiatalokat a saját közegükben megszólítva.

A döntő a cél

Dátum: 2022. ápr 13. 12:37

A hazai mérkőzést megnyerte, idegenben viszont vereséget szenvedett a Vegyész RC Kazincbarcika a Kaposvár ellen, a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében. A párharc április 15-én, péntek este Kazincbarcikán folytatódik, ahol a kék-sárgáknak mindenképpen győzniük kell, hogy életben tartsák döntős reményeiket.

Haltelepítés a barcikai tavakban

Dátum: 2022. ápr 12. 13:38

Tíz mázsa halat telepít április 14-én Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es és II-es számú tóba.

Adjunk nevet a bölcsiknek!

Dátum: 2022. ápr 12. 09:13

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai szeretnék ha egy vidám, kifejező, jól megjegyezhető nevet kapna az I. Számú és II. Számú Bölcsőde. A szülők, gyerekek és a városlakók segítségét kérik, hogy döntsék el ők, melyik név tetszik nekik a legjobban. Szavazni április 30-áig a Facebook oldalukon kitett poszt alá kommentben vagy az intézményekben kihelyezett gyűjtődobozba bedobott szavazattal lehet.

A Magyar Költészet Napján koszorúztak a városvezetők

Dátum: 2022. ápr 11. 12:13

A Magyar Költészet Napja alkalmából koszorúzták meg Radnóti Miklós és Móricz Zsigmond mellszobrát Kazincbarcikán április 11-én. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester és Lövey Zoltán, a városrész önkormányzati képviselője helyezte el a koszorút, és tisztelegtek a magyar költő és író előtt.

Tájékoztató a húsvéti hulladékszállítás rendjéről

Dátum: 2022. ápr 11. 10:16

BMH Nonprofit Kft. tájékoztatja az ügyfeleit, hogy a hulladékszállítás rendje nem változik a húsvéti ünnepek alatt. A hulladékot munkaszüneti napokon, azaz nagypénteken és húsvéthétfőn változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítják el.

Közvetlen menetrend szerinti vonattal Kazincbarcikáról Budapestre!

Dátum: 2022. ápr 10. 08:00

Az idei év április 3. különleges volt a kazincbarcikai vasút történetében, hiszen egy új, menetrend szerinti közvetlen vonat indul minden vasárnap 16 óra 35 perckor Kazincbarcikáról Budapestre.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk