Kazincbarcika

Meghosszabbították a harmadfokú hőségriadót

Dátum: 2022. júl 02. 08:00

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását a 2022. június 27-én (hétfő) 00.00 órától 2022. június 30-án (csütörtök) 24.00 óráig érvényben lévő harmadfokú hőségriasztást július 4. (hétfő) 24:00 óráig meghosszabbítja az ország egész területére vonatkozóan. Ezekben a napokban a legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben.

Semmelweis-nap – Az egészségügyi dolgozókat köszöntötték

Dátum: 2022. júl 01. 08:14

Az elmúlt két évben a koronavírus-járvány rendkívüli terheket rótt az egészségügyben dolgozókra. Az idén a járványhelyzet enyhülése megengedte, hogy személyesen is megünnepelhessék a szféra munkatársait, ezért Kazincbarcika Város Önkormányzata nagy volumenű városi ünnepséget szervezett Semmelweis-nap alkalmából. Bereczki Zoltán színvonalas előadásával és állófogadással köszönték meg a Kazincbarcikai Kórház és a városban tevékenykedő egészségügyi dolgozók Covid 19-járványban végzett áldozatos és önzetlen munkáját.

Népszámlálás 2022 – Számlálóbiztosok jelentkezését várják

Dátum: 2022. jún 30. 08:34

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra, amely egyedülálló a statisztikai adatfelvételek között. A népszámlálás az egyetlen olyan adatforrás, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges adatok teljességét és területi részletezettségét. A népszámlálás az egyetlen teljes körű adatfelvétel a népesség és a lakásállomány jellemzőiről.

Hasznos tanácsok a rendőrségtől

Dátum: 2022. jún 29. 13:22

Elérkezett a nyár, a gyerekek által várt vakáció, a jól megérdemelt pihenés, nyaralás ideje. Ilyenkor fontos felhívni a fiatalok és a szülők figyelmét a nyári veszélyhelyzetekre és azokra a magatartásformákra, amelyekkel csökkenthető az áldozattá válás kockázata.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Az NB II-re készülnek

Dátum: 2022. jún 28. 10:08

A Kolorcity Kazincbarcika SC a 2021/2022-es NB III-as bajnoki idényben a bajnokság harmincharmadik fordulóját követően bajnoki címet ünnepelhetett. Az NB II-ből való kiesést követően a csapat célja egyértelműen a mielőbbi visszajutás volt, ez sikerült is nekik, így múlt héten már a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonjára kezdték meg felkészülésüket.

Biztonságos közlekedés a nyári hőségben

Dátum: 2022. jún 28. 09:20

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy néhány jó tanács megtartásával és a tartós hőség emberi szervezetre gyakorolt veszélyeinek ismeretével megelőzhetők a balesetek.

Harmadfokú hőségriadó

Dátum: 2022. jún 27. 11:12

Hétfő nulla órától csütörtök éjfélig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelte el az országos tisztifőorvos.

Uticél: Kolorcity! - fotó és mozgókép alkotói pályázat

Dátum: 2022. jún 27. 10:59

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet egy Kazincbarcikáról készülő útikönyv képi illusztrációihoz kapcsolódó fotó és mozgókép alkotói kiírásban.

Nyári munkák a Barcika Parknál

Dátum: 2022. jún 26. 08:00

Nyáron is folyamatosan dolgoznak Kazincbarcika közterületein a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai. A zöldfelületek gondozásán túl jelenleg a játszótéri eszközök festése és az utcabútorok karbantartása zajlik.

Megújult a Felsőbarcikai református templom belső tere

Dátum: 2022. jún 26. 08:00

Megújult a Felsőbarcikai református templom belülről. A Felsőbarcikai Református Egyházközség még a tavalyi évben pályázaton nyert támogatást a beruházáshoz. A felújítás költségéhez jelentősen hozzájárultak a gyülekezet tagjai és a Tiszáninneni Református Egyházkerület is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk