Kazincbarcika

Atlétika Diákolimpia - első és második helyek a megyei versenyeken

Dátum: 2022. máj 08. 09:00

Atlétika Diákolimpia megyei versenyein jártak a Pollack Mihály Általános Iskola II.- III. és IV. korcsoportos leány és fiú csapatai.

A Magyar Sport Napját ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 07. 15:37

Színes és változatos sportprogramokon vehettek részt Kazincbarcikán az érdeklődők a Magyar Sport Napján május 6-án. Az alsós diákok interaktív sportágválasztó show-n, a nagyobbak és a felnőttek pedig a meghívott edzőkkel és trénerekkel együtt mozoghattak. Emellett átadták a Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

Tűzoltókat köszöntöttek

Dátum: 2022. máj 06. 11:14

A magyar tűzoltók napját 1991 óta minden évben május 4-én tartják, ami egyben Szent Flórián napja is, aki a tűzoltók védőszentje. Ebből a jeles alkalomból köszöntötték a városvezetők a kazincbarcikai lánglovagokat, valamint Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben Szabon Lajos tűzoltó törzszászlós részesült.

Átadták a Kazincbarcika Város Közbiztonságáért kitüntető díjat

Dátum: 2022. máj 04. 09:59

A Kazincbarcika Város Közbiztonságáért kitüntető díjat idén a közbiztonságért nyújtott kiemelkedő munkájáért Rákay László, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőr főtörzszászlósa vehette át. A kitűntető címet Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester adta át május 3-án.

Elite márkájú édességeket hívott vissza a termékek gyártója

Dátum: 2022. máj 04. 08:30

Szalmonella szennyezettség gyanúja miatt a gyártó visszahívta a forgalomból az Elite márkájú csokoládékat, édességeket, süteményeket, ostyákat, rágógumikat, puffasztott rizseket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Minden este 19 órától vízijáték-show a Fő téren

Dátum: 2022. máj 03. 12:06

Ismét négy új zeneszámmal bővült a Vízijàték-show teljes repertoárja. Május 2-ától minden este 19 órától 21 óráig félóránként láthatják és hallhatják a különleges dalválogatásokat. Pénteken és szombaton 21 órától egy 10 számból extra produkció is megcsodálható a város Fő terén.

Újabb pályázat színes falakra

Dátum: 2022. máj 02. 13:01

Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSE KAZINCBARCIKA FALFELÜLETEIRE AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁSHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS JEGYÉBEN címmel újabb pályázat kerül meghirdetésre.

Folytatódnak a nagy volumenű fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 02. 11:59

Jó ütemben halad a Vízi komplexum építése a városban, valamint a mozgás, a kultúra és az extrém sport szerelmesei kíváncsian várják a Kolor Platz multifunkciós sport- és közösségi tér kialakítását. A futó és a kerékpáros társadalomnak is kedveznek Kazincbarcikán, hiszen megépül a futókör a Csónakázó-tó körül, valamint a bringapark kivitelezésének második szakasza is elkezdődött.

Megkezdődik a város forgalmas útszakaszainak javítása

Dátum: 2022. ápr 30. 13:02

Leginkább a téli, kedvezőtlen időjárást követően lepik el az utakat a gumi- és felnigyilkos kátyúk: az aszfaltba befolyó víz megfagy, a repedések megnőnek. Kazincbarcika Város Önkormányzata minden évben kiemelt figyelmet fordít -a pénzügyi lehetőségeihez mérten - a legforgalmasabb szakaszok felújítására.

Elballagtak a végzős diákok

Dátum: 2022. ápr 30. 12:54

Kazincbarcikán a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium, az Ózdi Szakképzési Centrum Surányi Endre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, az Ózdi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola, valamint az Irinyi János Református Oktatási Központ végzős diákjai összesen 490-en vettek búcsút iskolájuktól április 29-én.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk