Kazincbarcika

A Tour de Hongrie Bringasuli rajzpályázatot hirdet gyerekeknek

Dátum: 2022. márc 26. 09:33

A Tour de Hongrie Bringasuli rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek számára, értékes nyereményekért! Beküldési határidő: 2022. április 30.

A legjobb négy között a Vegyész

Dátum: 2022. márc 26. 08:00

A férfi röplabda bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzését játszotta március 24-én szerdán a Vegyész RC Kazincbarcika a Kistext ellen. A mérkőzést és a párharcot is magabiztosan hozták a kék-sárgák, akik elsőként jutottak be a rájátszás legjobb nény csapata közé.

Ne feledje, vasárnap óraátállítás!

Dátum: 2022. márc 26. 08:00

2022. március 27-én, vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. március 25.

Dátum: 2022. márc 25. 10:18

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Tájékoztató ügyfélfogadási rend változásról

Dátum: 2022. márc 25. 08:45

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó - és Vámigazgatósága ügyfélszolgálatain a munkanap áthelyezés miatt, az ügyfélfogadási rend az alábbiak szerint alakul:

Könyvtárpont nyílt az Újkazinci Programszigeten

Dátum: 2022. márc 24. 08:00

Internet fiesta néven hirdetett programsorozatot március 17. és 24. között az Egressy Béni Városi Könyvtár. A felnőtteknek és gyermekeknek szóló izgalmas foglalkozások mellett, március 22-én új KönyvtárPont nyílt az Újkazinci Programszigeten.

Kerek 50 – születésnapi szerzői est

Dátum: 2022. márc 23. 13:52

Kerek Gábor Közeledő, a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójának zeneszerzői estjén vehettek részt az érdeklők múlt vasárnap este az intézmény aulájában. A Kerek 50 címet viselő koncerten csaknem egy órán át szórakozott a zenekedvelő közönség.

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Dátum: 2022. márc 23. 13:17

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2022. március 23-tól a város közterületein rágcsálóirtás történik.

Már elindult a nevezés az idei Kolorfutásra

Dátum: 2022. márc 22. 13:44

Már elindult a nevezés az idei Kolorfutásra. A tavalyi sikeres rendezvénynek köszönhetően augusztus 27-én ismét éjszaka futhatnak majd Kazincbarcika utcáin a futás szerelmesi.

Ismét nyert a VRCK a Kistext ellen

Dátum: 2022. márc 21. 14:46

Az Extraliga negyeddöntőjében a Kistext SE vendégeként ismét sikerült nyernie a GreenPlan-VRCK csapatának, így már csak egy nyert összecsapásra van attól, hogy bejusson a bajnokság legjobb négy csapata közé.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk