Kazincbarcika

Izgalmas mérkőzésen nyert a KKSE

Dátum: 2022. márc 16. 10:17

A női kézilabda NB II északkeleti csoportjában március 12-én, a Hatvan együttesét fogadta a Kazincbarcika. A borsodiak izgalmas mérkőzésen gyűjtötték be a 2 pontot, így már a 6. helyen állnak a bajnokságban.

Az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztek

Dátum: 2022. márc 15. 14:08

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére ünnepi megemlékezést tartott Kazincbarcika Város Önkormányzata március 15-én.

Kiállítás nyílt a Gimi Galériában

Dátum: 2022. márc 15. 08:00

Holtpont címmel nyílt kiállítás március 9-én a Gimi Galériában. A tárlaton Bodolai Dávid Martin fényképész fotóit tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Elindult az első segélyszállítmány Técsőnek

Dátum: 2022. márc 14. 16:27

Adományt gyűjt Kazincbarcika Város Önkormányzata ukrán testvérvárosunknak, Técsőnek. Rengeteg felajánlás érkezett eddig is, melyeket csütörtökön és pénteken az önkormányzati képviselők, önkéntesek, a Barcika Art Nonprofit Kft. és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ munkatársai szortíroztak és készítettek össze, majd pakoltak fel a kamionra hétfőn a Polgármesteri Hivatal és a kazincbarcikai tűzoltóság munkatársai segítségével. A 25 raklap adomány március 14-én dél körül indult útnak a határra, ahonnan a vásárosnaményi önkormányzat közreműködésével jut el testvérvárosunkig.

Internet fiesta a városi könyvtárban

Dátum: 2022. márc 14. 08:00

Március 17-étől 24-éig ismét Internet Fiesta keretében szervezett programokkal várják a könyvtárak az érdeklődőket. A kazincbarcikai Egressy Béni Városi Könyvtár a programsorozat idején minden napra kínál elfoglaltságot kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Adni jó!

Dátum: 2022. márc 14. 08:00

A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Az szja 1+1%-áról idén is egészen május 20-áig lehet rendelkezni. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, miközben a felajánlás csak néhány perc figyelmet igényel az adózóktól.

Lakossági tájékoztató az ünnephez kapcsolódó hulladékszállítási rendről

Dátum: 2022. márc 13. 08:00

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékszállítás rendje nem változik a március 15-ei ünnepnap alkalmával. A hulladékot változatlanul, a korábbi megszokott rend szerint szállítjuk el.

Közlekedési rend a március 15-i ünnep, illetve a március 26-i szombati munkanap időszakában

Dátum: 2022. márc 13. 08:00

A március 15-i nemzeti ünnep, illetve az ezt érintő munkanap-áthelyezés időszakában a Volánbusz és a MÁV járatai az alábbi rend szerint közlekednek:

Kiélezett mérkőzésen nyert a KKSE

Dátum: 2022. márc 12. 08:00

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában március 5-én, a Kazincbarcika a Tiszavasvárit fogadta a Don Bosco Sportközpontban. A végig kiélezett mérkőzésen egy időntúli hétméteresből szerzett góllal nyerték meg a találkozót a házigazdák.

Harmadik helyen végzett a VRCK az Extraliga alapszakaszában

Dátum: 2022. márc 12. 08:00

A férfi röplabda Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójában március 6-án, a Kistext együttesét fogadta a Vegyész RC Kazincbarcika. A kék-sárgáknak mindenképpen győzniük kellett a mérkőzésen, hogy reményük legyen a 3. hely megszerzésére, amely sikerükkel össze is jött.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk