Kazincbarcika

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

Elkészült Kazincbarcika legújabb falfestménye

Dátum: 2021. szept 17. 08:00

Kazincbarcika legújabb falfestményeivel találkozhatnak, ha ellátogatnak a Kolorcity Arénába, amelynek falfelületeire már felkerült a Barcika Art Kft. által kiírt kreatív alkotói pályázat nyertes pályamunkája.

Biztonság hete – Szeptember 21-én fokozott ellenőrzés az utakon

Dátum: 2021. szept 16. 09:47

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szeptember 20-a és 26-a között megrendezett Biztonság hete rendezvénysorozaton belül szeptember 21-én roadpol akciót szervez, hogy minél több közlekedésben érintett figyelmét hívja fel a biztonságos közlekedés fontosságára.

Zökkenőmentes szeptember és jeles napok az ovikban

Dátum: 2021. szept 16. 08:19

Takarítási világnap, magyar népmese napja, Mihály-napi vásár, csak néhány jeles nap azok közül amikre nagy izgalommal készülnek a Kazincbarcikai Összevont Óvodák pedagógusai és óvodásai. A tagintézményekben zökkenőmentesen indult a szeptember.

Rendkívüli hír ÚTLEZÁRÁSRÓL

Dátum: 2021. szept 15. 17:37

Tájékoztatjuk Kazincbarcika város lakosságát, hogy emberi életet és vagyonbiztonságot veszélyeztető fa kivágása miatt 2021. szeptember 16-án, csütörtökön 08.00 és 08.40 óra között a Jószerencsét út – Mátyás király út kereszteződésében lévő körforgalom (oroszlános körforgalom) és a Jószerencsét út – Mikszáth Kálmán úti kereszteződés közötti szakaszon teljes (négysávos) útlezárás várható.

Rendkívüli hír!

Dátum: 2021. szept 15. 12:21

Kazincbarcikán, az Építők útján közlekedési baleset miatt teljes útzár van érvényben a Szabó Ervin utca - Ifjúmunkás tér közötti útszakaszon.

Baleset miatt le van zárva az Építők útja

Dátum: 2021. szept 15. 12:19

Az Építők útja 40. szám előtt az autóbuszállomás irányából egy teherautó forgalmi akadály miatt egy, az út mentén lévő fának ütközött. Az ütközés következtében a fa kettétört és az útra dőlt.

XX. Kovács Aladár-Simon József Emlékverseny

Dátum: 2021. szept 14. 14:44

XX. alkalommal rendezték meg a Kovács Aladár-Simon József Emlékversenyt a Kazinczy Ferenc Tagiskolában. A szeptember 4-ei nemzetközi egyéni rapid értékszám szerző sakkverseny a legjobbak pénzjutalomban is részesültek.

Lezárt ügyek – A hatóság félrevezetése

Dátum: 2021. szept 14. 14:39

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy nővel szemben folytatott, aki valótlan bejelentést tett a rendőrségen.

Újabb három pont a Kazincbarcikának

Dátum: 2021. szept 14. 10:28

A hétvégén, vasárnap hazai pályán játszott az NB III Keleti csoportjának hetedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC. A kék-sárgák a DVTK II. együttese ellen léptek pályára.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk