Kazincbarcika

Villamossági karbantartót keresnek

Dátum: 2021. jún 21. 15:44

A Barcika Szolg Kft. Energetikai Igazgatósága villamossági karbantartó (műszerész) munkatársakat keres a távhőszolgáltatáshoz kapcsolódó karbantartási, hibaelhárítási feladatok ellátására. Ezek a munkák a hőközpontokban, egyéb épületekben állnak elő, beleértve a vezérlőegységek, elektromos hajtású szabályzó szelepek és egyéb berendezések karbantartását, javítását is.

Téged is vár a médiatábor!

Dátum: 2021. jún 21. 11:50

Érdekel a riporterkedés, műsorvezetés, újságírás, televíziózás, fotózás világa? Ha igen, akkor Neked is a médiatáborban a helyed!

Ne legyen nehéz az iskolatáska!

Dátum: 2021. jún 21. 09:14

A ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. is csatlakozott a MiRehu Nonprofit Kft. iskolatáska- és iskolaszer-gyűjtési programjához.

Iskola már nincs, de a veszélyek megmaradtak

Dátum: 2021. jún 20. 08:00

Megkezdődött a várva várt nyári szünidő. Ilyenkor a gyermekek hirtelen gondtalanná, felszabadulttá válnak. Ezzel együtt sok olyan helyzet adódhat, amelyben a legkisebbek, vagy a kamaszok is fokozottan veszélyeztettetek, ezért kérjük a szülőket, fogadják meg az alábbi tanácsainkat.

Ismét próbálkoznak a banki adathalász csalók

Dátum: 2021. jún 19. 09:00

Több jelzés érkezett a rendőrségre arról, hogy sokakat hívtak fel magukat banki alkalmazottaknak - jellemzően bankbiztonsági vezetőnek - kiadó személyek telefonon. Arról tájékoztatják őket, hogy vagy „hackertámadás” érte a bakszámlájukat vagy nagy összegű vásárlást kezdeményeztek a bankkártyájukkal – írja a rendőrség Facebook-oldala.

Már a KolorAPP-on a Kolorfutás Night útvonalai

Dátum: 2021. jún 18. 14:13

A Kolorfutás Night 2021 útvonalai már elérhetőek a KolorAPP városüzemeletési applikáción. emellett minden információ megtalálható, az augusztus 21-ei éjszakai versenyről, amire szüksége lehet.

Várják a szépkorúakat az idősek klubjába

Dátum: 2021. jún 18. 13:45

A Csokonai úti bölcsőde épületébe költözött I. Számú Idősek Klubjában a felújított klubhelyiségek mellett a sószobát is igénybe vehetik a szépkorúak.

Diákmunka nyáron

Dátum: 2021. jún 17. 09:34

A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra – a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével – ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.

Lakossági tájékoztató a MÁV vegyszeres gyomirtásáról

Dátum: 2021. jún 17. 09:05

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a MÁV Zrt. Területi Igazgatósága Kazincbarcika területének vegyszeres gyomirtását megkezdi, amely az alábbiak szerint történik:

Tánckihívás Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 16. 10:31

Kazincbarcikán is hódít a 2020-as év legjobb és legismertebb tánc kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót a közösségi oldalakra.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk