Kazincbarcika

Áramszünet miatt szünetelt a vízijáték-show

Dátum: 2021. jún 26. 17:11

Tegnap, a késő délutáni órákban, a Mesevár Tagóvoda melletti trafóházban történt meghibásodás („kábelrobbanás”) miatt áramszünet volt a belváros egy jelentős részén, és sajnos a vízijáték-show programjai is megszakadtak! Az ÉMÁSZ szakemberi gyorsan elhárították a hibát, így fél tíztől ismét üzemelt a szökőkút.

Elmarad a Légy jó mindhalálig előadás, a jegyek visszaválthatók

Dátum: 2021. jún 25. 13:14

A Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig c. musicalét a járványügyi hatóságok döntése alapján sokáig nem volt lehetőség megtartani. Sajnos a színháznál bekövetkezett változások miatt az előadást a társulat levetette a repertoárból, így a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk. A bérlettel rendelkezők az augusztus 11-ei Páratlan páros című előadást tekinthetik meg kárpótlásul.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Új vezetőedzővel kezdték meg a felkészülést

Dátum: 2021. jún 25. 09:02

Új vezetőedzővel kezdte meg június 21-én a következő szezonra való felkészülést a Kolorcity Kazincbarcika SC. A csapat irányításával Varga Attila, UEFA Pro Licences edzőt bízta meg a klubvezetés.

Országos tűzgyújtási tilalom lépett életbe

Dátum: 2021. jún 25. 08:19

A csapadékmentes időjárás és az év első hőhulláma kiszárította az erdők avar rétegét és jelentősen nőtt a koronatüzek kialakulásának kockázata is, országszerte fokozott tűzveszély alakult ki az erdőkben. A mai naptól életbe lépett az országos tűzgyújtási tilalom. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a lakosság figyelmét, hogy legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.

Holnaptól öt új show-elemmel bővül a vízijáték

Dátum: 2021. jún 24. 18:47

Öt új zenével és vízképvariációval bővül a vízijáték-show Kazincbarcikán. Az eddigi repertoár mellett Bizet: Carmen, Verdi: Aida, Jégvarázs: Legyen hó!, Maroon 5: Memories, Mungo Jerry: In the summertime című zenéire komponált vízielőadást láthatnak a Fő térre kilátogatók esténként.

Tájékoztatás polgármesteri hivatal zárvatartásáról

Dátum: 2021. jún 24. 15:34

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021.06.30-án (szerda) a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal kihelyezett munkaértekezlet miatt zárva tart. 2021. július 1. (csütörtök) napján munkaszüneti nap miatt zárva tart, az ügyfélfogadás mind a két napon szünetel.

Rendben üzemel az automata nyilvános illemhely a Fő téren

Dátum: 2021. jún 24. 12:32

Üzemszerűen működik és használják is a Fő téren az automata nyilvános illemhelyet. A Fő tér felújításának második ütemrészeként a lakók által régóta áhított nyilvános illemhely ezen a területen kapott helyet. A téren lakók visszajelzései alapján szükség volt rá, ugyanis a felújított tér sok látogatót vonz.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. jún 23. 16:15

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. június 25-én, pénteken szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Véradás az Egressyben

Dátum: 2021. jún 23. 14:29

A Magyar Vöröskereszt véradást szervez Kazincbarcikán, az Egressy Béni Művelődési Központban június 28-án, hétfőn 9:00 és 17:00 óra között.

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk