Kazincbarcika

Újraindul az úszásoktatás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2021. jún 11. 10:46

A gyerekeknek szánt úszótanfolyamok első turnusa június 15-én, kedden kezdődik, kezdő és haladó csoport részvételével.

Szezont zártak az utánpótlás korú focisták

Dátum: 2021. jún 10. 12:41

Házi bajnokságot szervezett a Kolorcity Kazincbarcika SC az utánpótlás korú gyerekeknek. A szezonzáró sporteseményen a klub vezetése megköszönte az edzők, valamint a játékosok egész éves munkáját és kitartását. A jó hangulatú délutánon a csapatok oklevelet, sálat, kulcstartót és édességet is kaptak.

35 éves a Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye

Dátum: 2021. jún 10. 12:34

35. születésnapját ünnepelte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. A június 10-én tartott eseményen polgármesteri dicséretet, tagintézmény-vezetői dicséretet és megyei főigazgatói elismeréseket adtak át a munkatársaknak.

Nyári tábor a Delfinekkel

Dátum: 2021. jún 10. 08:50

A Delfin Vízisport Klub Kazincbarcika nyári tábort szervez.

Ismét nyári diákmunka Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 09. 10:59

Az önkormányzat által szervezett diákmunkára leginkább a 16-25 év közötti tanulók jelentkezését várják. Jelentkezni e-mailben és személyesen lehet, az első körben július 1-től július 31-ig, illetve második körben az augusztus 1-jétől augusztus 31-ig tartó munkára. Nemcsak a Polgármesteri Hivatalban van lehetőség dolgozni, hanem a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ és a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményeiben, valamint az Egressy Béni Városi Könyvtárban is.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. június 8.

Dátum: 2021. jún 08. 19:21

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért júniustól hetente egy alkalommal, többnyire kedden a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Célba találtak a kazincbarcikai íjászok

Dátum: 2021. jún 08. 15:39

A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai hétvégén részt vettek a Nyíradonyban megrendezett 3D GP II. fordulójában, ahol nagyon szép eredményeket értek el és ezzel kvalifikálták magukat a szekszárdi 3D OB-ra.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a kazincbarcikai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pénzügyi támogatására

Dátum: 2021. jún 07. 12:57

Kazincbarcika Város Önkormányzata „A sportegyesületek pályázati úton történő támogatási rendszeréről” szóló 6/2013. (IV. 9.) önkormányzati rendelete alapján 2021. évre pályázatot hirdet a kazincbarcikai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pénzügyi támogatására.

Sikerek a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztályánál

Dátum: 2021. jún 07. 11:55

A Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztályának 21 versenyzője a közelmúltban két országos elődöntőn vett részt.

Tájékoztatás oltási regisztrációs és időpontfoglalási lehetőségről

Dátum: 2021. jún 06. 09:00

Tisztelt Városlakók! Kazincbarcika Város Önkormányzata a továbbiakban is fontosnak tartja, hogy minél többen éljenek az oltás adta védelem lehetőségével.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk