Kazincbarcika

Tudjon meg többet a Kolorfesztivál Light programjairól

Dátum: 2021. aug 02. 14:16

A Kolor TV nyári magazinműsorából a KolorLive Summer-ből mindent megtudhat az augusztus 16-a és 21-e közötti Kolorfesztivál Light eseményeiről. Augusztus 3-án és augusztus 10-én délelőtt 10 órától, valamint 17.30-tól a könnyed beszélgetős műsorban hasznos információk hangzanak el az idei fesztivál tervezett programjairól. Tartsanak velünk!

Megkezdte felkészülését a VRCK

Dátum: 2021. aug 02. 11:43

Augusztus 2-án, 16 órakor kezdi meg az új idényre való felkészülést a Vegyész RC Kazincbarcika férfi csapata. Toronyai Miklós vezetőedző augusztusban 21 játékosra számít, a létszámban kilenc utánpótláskorú röplabdázó is szerepel.

Egy nyár a játszótéren

Dátum: 2021. aug 01. 09:00

Egy nyár a játszótéren fantázianévvel indított gyermekeknek szánt programsorozatot a Család- és Gyermekjóléti Központ a Fő téri játszótéren. A program legfőbb célja, a gyermekekkel való kapcsolat fenntartása, illetve a központ munkájának megismertetése.

Kolorfutás Night - Meghosszabbodott a nevezési határidő

Dátum: 2021. aug 01. 09:00

Meghosszabbították a nevezést az augusztus 21-ei Kolorfutásra. A Kolorfutás Night programon a verseny fennállása óta most előszőr, a résztvevők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin.

Véget ért az idei színjátszó tábor

Dátum: 2021. júl 31. 09:00

Július 26-án hétfőn indult el az egy héten keresztül zajló színjátszó tábor. A foglalkozások során, a gyerekek belekóstolhattak a színjátszás, a színpadi és a színpad mögötti munka világába.

Kolorfesztivál light! – Töltse le a teljes programot!

Dátum: 2021. júl 30. 14:40

Táncos szakmai programok, gyerekrendezvények, gasztronómiai különlegességek, templomi koncertek, könnyűzenei és sportprogramok is várják a kazincbarcikaiakat az idei Kolorfesztivál Light-on.

VÁLTOZÁSOK A VÁROSI KÖZLEKEDÉSBEN A KOLORFUTÁS NIGHT IDEJE ALATT

Dátum: 2021. júl 30. 14:13

2021. augusztus 21-én 16.00 - 22.00 között kerül megrendezésre a Kolorfutás Night Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra. Kérjük, hogy kövessék figyelemmel a folyamatosan frissülő információkat!

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk