Kazincbarcika

Lakossági tájékoztató fáklyázással járó karbantartási munkáról

Dátum: 2021. aug 13. 09:10

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kelet-Magyarországi Földgázszolgáltató Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez Kazincbarcika III. gázipari objektumon.

Kolorfesztivál Light

Dátum: 2021. aug 12. 11:39

Folyamatosan épül a Kolorfesztivál Light városközponti helyszíne. Gasztro utca, borterasz, Kolorfutás, könnyűzenei és gyermekprogramok is találhatók a programok között augusztus 16-tól 21-ig. A fesztivált a jelenleg érvényben lévő jogszabály értelmében mindenki látogathatja.

A közeljövőben több automata illemhely is lesz a városban

Dátum: 2021. aug 12. 09:46

Egyre többen használják a Fő téren az automata nyilvános illemhelyet. Ilyen vagy ehhez hasonló vécék a városban több helyen is lesznek még kihelyezve a jövőben, például a Csónakázó-tónál, ahol hamarosan egy futókör is épül, valamint a gyerekjátszótér is tovább fejlődik majd.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. aug 12. 09:10

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 13-án, pénteken szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Andó László kapta az első Tündik Csaba díjat

Dátum: 2021. aug 11. 15:13

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője díjat alapított, az egykor tragikus hirtelenséggel elhunyt bűnügyi osztályvezető, az emberként és rendőrként is kimagasló kvalitású kolléga, Tündik Csaba r. alezredes emlékének őrzésére.

Kiállítás nyílt a városi könyvtárban

Dátum: 2021. aug 11. 12:30

Kiállítás nyílt az Egressy Béni Városi Könyvtárban augusztus 9-én hétfőn. A „Barnabás meséi” című kiállításon Telegdi Ágnes író, természetfotós, azonos című könyvsorozatának fotókellékeit tekinthetik meg az érdeklődők.

A Kreatív csoport akcióba lendült

Dátum: 2021. aug 11. 11:46

A kazincbarcikai Kreatív csoport úgy döntött, hogy újragondolja a város utcáit, és eltüntetik a Belvárost elcsúfító ízléstelen és falfelirtokat.

Virágos Magyarország - Kazincbarcikán járt a hivatalos zsűri

Dátum: 2021. aug 10. 16:59

Kazincbarcikán járt a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny hivatalos bírálóbizottsága. A szakmai küldöttekből álló bizottságot Fancsik József, a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület elnöke kísérte körbe a városban.

Lakossági tájékoztató útlezárásról

Dátum: 2021. aug 09. 16:58

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a Barcika Szolg Kft. távhő vezeték cserét végez a Kazincbarcika, Hegyköz út 4-6. sz. között, melyhez az úttest teljes lezárása szükséges.

Lakossági tájékoztató a 260. sz. főút Sajószentpéter-Berente elkerülő szakaszának építési munkálatairól

Dátum: 2021. aug 09. 11:15

Lakossági tájékoztató a 260. sz. főút Sajószentpéter-Berente elkerülő közötti szakasz építéséről, valamint a 2606. jelű összekötő út burkolatmegerősítéséről és nyomvonal korrekciójáról.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk