Kazincbarcika

A Tour de Hongrie szervezőinek közleménye

Dátum: 2020. júl 22. 10:02

Nagy erőkkel zajlanak az augusztus 29-én rajtoló, ötnapos 41. Tour de Hongrie előkészületei, a várakozások szerint a nemzeti körverseny történetének eddigi legerősebb mezőnyét láthatjuk majd Magyarországon. Ugyanakkor az egész világot érintő koronavírus-járvány miatt a Tour de Hongrie szervezői minden eshetőségre felkészülnek.

Vitelki Zoltán vezeti a Kazincbarcikát

Dátum: 2020. júl 21. 11:08

A nyári felkészülési szezon új vezetőedzővel, hatalmas lendülettel indult meg Kazincbarcikán. Boér Gábor vezetőedző új színt, tempót és dinamikát hozott a Kolorcity Kazincbarcika SC első csapatánál. A néhány hetes, eredményes munkát követően Boér NBI-be való meghívása új feladatok elé állította a klub vezetőségét.

Eső és jó hangulat Tardonán

Dátum: 2020. júl 21. 10:19

A festői szépségű Tardonán rendezték meg július 17-én a Tardona Községi Önkormányzata és az Egri Szabadidős és Munkahelyi Sportszövetség által szervezett sportnapot, mely az Újkazinci Baráti Kör februári Senior Sport Kavalkádjának folytatás volt.

Tíz mázsa hal érkezik a kazincbarcikai tavakba

Dátum: 2020. júl 21. 10:17

Tíz mázsa halat telepít július 23-án Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba. A haltelepítés időszakára július 23. (csütörtök) 5 órától július 24. (péntekig) 5 óráig horgásztitalom lép érvénybe az érintett tavakon. Az önkormányzat 2020-ban is célul tűzte ki, hogy a helyi horgászok élményteli és eredményes tóparti kikapcsolódásban vehessenek részt.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2020. júl 20. 13:55

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy Kazincbarcikán 2020. július 22-én és 23-án napnyugta után szúnyoggyérítésre kerül sor.

Értesítés új zöldhulladékgyűjtő edényzetek átvételének lehetőségéről

Dátum: 2020. júl 20. 11:20

Folytatódik az 1 db új 240 literes (102 cm magas x 75 cm széles) zöldhulladékgyűjtő edényzetek átvétele.

Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közleménye az idősotthonok látogatási rendjéről

Dátum: 2020. júl 19. 08:30

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett bentlakásos idősellátó intézményegységekben szigorú biztonsági szabályok betartásával van lehetőség a látogatásra.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság - Heti közlekedési helyzet

Dátum: 2020. júl 18. 08:00

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén 10 közlekedési baleset helyszínén került sor rendőri intézkedésre. A balesetek közül 4 járt személyi sérüléssel.

A CCC Team is ott lesz a rajtnál!

Dátum: 2020. júl 18. 08:00

A koronavírus-járvány miatt "újatervezett" Tour de Hongrie együtteseit bemutató sorozatunkban egy újabb sztárcsapat következik: részt vesz az idei Magyar Körversenyen a lengyel World Team, a CCC Team is! Elképzelhető, hogy soraiban a tavalyi Magyar Körverseny harmadik helyezettjével, Valter Attilával...

Színjátszó tábor

Dátum: 2020. júl 17. 09:51

Július 13-án hétfőn hétfőn indult a színjátszó tábor, aminek célja a nyári vakáció hasznos eltöltése interaktív formában, szakképzett emberek irányításával. A foglalkozások során, a gyerekek belekóstolhatnak a színjátszás, a színpadi és a színpad mögötti munka világába.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk