Kazincbarcika

Hetvenhét+ — Szathmáry-Király Ádám fotóművész életmű-kiállítása Kazincbarcikán

Dátum: 2023. nov 03. 12:38

Hetvenhét+ címmel élete 78 évét 78 illusztris képének kiállításával szimbolizálta Szathmáry-Király Ádám fotóművész a Don Bosco Sportközpont üveggalériájában. A november 27-ig megtekinthető tárlatot dr. Patrus Sándor, a Magyar Fotóművészek Világszövetségének elnöke nyitotta meg. A megnyitón elgondolkodtató üzenet is elhangzott a jövő fotós nemzedéke számára.

A nevetés és a nosztalgia könnyei az Idősek Klubjában

Dátum: 2023. nov 02. 08:00

Különleges élményeket tartogatott az idősek hava zárórendezvénye Kazincbarcikán. A Barcika Art-díjas és Wlassics Gyula-díjas Neszádeli Gyula bűvészként fellépő unokája pedig azt is elárulta, hogyan lehet valaki időskorára olyan vicces és vagány, mint az ő nagypapája.

Mindenszentek — gyertyafényben úszott a kazincbarcikai temető

Dátum: 2023. nov 01. 20:32

Elhunyt szeretteikre emlékeztek a kazincbarcikaiak. November 1-je mindenszentek ünnepe. A temetőbe már napok óta hozzátartozók sokasága látogatott el, hogy egy-egy szál virággal, egy koszorúval vagy egy égő mécsessel emlékezzenek azokra, akik már nincsenek köztünk.

Talán a jövő nagy sportolói edzenek a kazincbarcikai óvodákban a Fitt Ovi keretében

Dátum: 2023. nov 01. 10:51

A kicsik nagyon élvezik, hogy nem kell a benti tornaszobába zsúfolódni. Bár ők játékként élik meg a Fitt Ovit, valójában nagyon is szakszerű foglalkozásokkal fejlesztik a pedagógusok a mozgáskészségüket Kazincbarcikán.

Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Dátum: 2023. okt 31. 15:00

Az önkormányzattól kapott 11 új főzőüsttel a város étkeztetője, a Barcika Príma Kft. jóval gyorsabban készítheti az ételeket. Ráadásul a cég októbertől új ügyvezetővel folytatja a munkát.

A kazincbarcikai ovis boldog ovis!

Dátum: 2023. okt 31. 09:00

Az egy évre szóló „boldog óvoda” cím csak a kezdet. Liptákné Gergely Valéria, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményvezetője szerint a következő cél az „örökös boldog óvoda” minősítés elnyerése, hogy kezeik között egy empatikus, szeretni és kapcsolódni tudó generáció cseperedjen fel.

A zumbától sem hátráltak meg a szépkorúak!

Dátum: 2023. okt 30. 15:00

Nemcsak sétára, de lendületesebb edzésformákra is lehetőség volt az Érettek mozgása program alkalmából. A kazincbarcikai idősek pedig ismét megmutatták, hogy eszük ágában sincs otthon kornyadozni…

A vízijáték-show csütörtökön tavaszig elköszön

Dátum: 2023. okt 30. 08:00

Kazincbarcikán eggyel több jele van az ősz éves diadalmaskodásának a tarka falevelek hullásánál és a reggeli füstös leheletek ébredésénél. Az év világosabb felének alkonyaiba újabb színeket csempésző Fő téri vízijáték-show november 2. után kihuny és elapad tavaszig, mondhatni téli álomra szenderül, és 2024-ben vár majd újra mindenkit.

Többágú, mozgalmas egészségnap Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 29. 18:00

Hasznos őszi egészségnapnak adott teret a Mezey István Művészeti Központ Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében. Az érdeklődők részt vehettek vérnyomás-, vércukorszint- és oxigénszaturáció-mérésen, érterápiás bemutatón, valamint anyajegy- és szemölcsszűrésen is. A Vöröskereszt munkatársai pedig szakszerű újraélesztés-oktatást tartottak.

Műfüves pálya épült az Árpád Fejedelem Tagiskolában is

Dátum: 2023. okt 29. 14:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a KBSC 4 általános iskolában épít futsal méretű labdarúgópályát a városban. A Kazinczy Ferenc Tagiskolában május végén adták át az elsőt, a második pedig most készült el az Árpád Fejedelem Tagiskola udvarán. Az ünnepélyes átadót október 25-én tartották az intézményben.

KolorTV élőben

Programajánló

Alma Együttes

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Barokk templomi szonáták, és görögkatolikus liturgikus énekek

Kazincbarcika, Szent János Görögkatolikus Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csizmás kandúr

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Csézy templomi koncertje

Kazincbarcika, Szent Család-templom

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk