Kazincbarcika

Minden, amit tudni kell az augusztus 20-i ünnepi tűzijátékról 

Dátum: 2023. aug 18. 17:20

Idén augusztus 20-án, vasárnap, 21:15-kor kezdődik az ünnepi tűzijáték Kazincbarcikán, a Fő téren. Akik szeretnék figyelemmel követni a látványos show-t, a következő biztonsági előírásokat kell betartaniuk, és az alábbi útlezárásokat kell figyelembe venniük.

Lezárult a Deák épületének komplex energetikai felújítása

Dátum: 2023. aug 17. 20:08

Befejeződött a Kazincbarcika Város Önkormányzata által megvalósított, az Ózdi Szakképzési Centrum fenntartásában lévő Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola épületének komplex energetikai korszerűsítése.

Útlezárás a Kolorfesztivál miatt

Dátum: 2023. aug 15. 19:29

A hétvégére áthelyeződik a Kolorfesztivál helyszíne a Fő térre, amely útlezárással jár. Mutatjuk, hogyan.

Buszbaleset Berentén

Dátum: 2023. aug 14. 14:08

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a reggeli órákban Berente területén. Egy menetrendszerinti autóbusz villanyoszlopnak ütközött. Az esetnek két súlyos sérültje is van.

A Gépész utcaival folytatódik a háziorvosi rendelők felújítása

Dátum: 2023. aug 11. 13:00

Hamarosan az összes háziorvosi rendelő felújított állapotban fogadja a betegeket Kazincbarcikán. Már csak két épület korszerűsítése van hátra. Most a kertvárosi Gépész utcai rendelőn van a sor, amely több mint 50 millió forintból újulhat meg.

Az iskolai, óvodai fakivágások kulisszatitkai az új főkertésztől

Dátum: 2023. aug 10. 22:18

Az egyik kazincbarcikai tanintézmény udvarából érkeztek fakivágásról szóló hírek. Sajnos nem véletlenül. Veszélyes ügy állt a háttérben. A megoldás gyors és drasztikus volt, de cserébe sok évtizedre előremutatóan hosszú távú, sőt új szintre emelő. Erről nyilatkozott a Kolorline-nak Molnár Péter, Kazincbarcika friss főkertésze.

Félidei számvetés — még 10 napig élvezhetjük a 10. Kolorfesztivált

Dátum: 2023. aug 10. 09:00

Úgy tűnik, mindenki ki volt már éhezve a színes város színes programjaira, mert a félidőhöz érkezve kijelenthető: minden programot hatalmas érdeklődés övezett. A leghangosabb sikere Majka koncertjének volt, de maradtak még nagyágyúk a második etapra is.

Szívélyes fogadtatás — Técsőről fogadott a nyáron ukrán fiatalokat Kazincbarcika

Dátum: 2023. aug 09. 13:08

Técsőről, Kazincbarcika ukrán testvérvárosából érkeztek július közepén diákok kísérőikkel együtt, hogy egy hetet táborozzanak városunkban. A szabadidős foglalkozások, játékok, lehetőséget teremtettek arra, hogy kicsit elszakadjanak a háború gondolatától, megfeledkezzenek nehéz helyzetükről.

Kalandos Tankcsapda koncertre készülünk ma este

Dátum: 2023. aug 06. 11:21

Az áztató eső estére talán abbamarad, de azért öltözzetek az időjárásnak megfelelően az esti Tankcsapda koncertre. A fiúk apait-anyait beleadnak majd, hogy jól érezzétek magatokat!

Esőnapon érkezik a Tankcsapda!

Dátum: 2023. aug 05. 12:28

Megszületett a döntés az OMSZ előrejelzése alapján: SZOMBATON ELMARAD A TANKCSAPDA KONCERT, és az előre jelzett esőnapon, azaz augusztus 6-án, vasárnap lesz megtartva!