Kazincbarcika

Lehetőleg ne most menjünk kirándulni!

Dátum: 2023. jan 21. 17:00

Fakidőlésre figyelmeztet az erdőgazdaság. Az elmúlt napokban rengeteg csapadék hullott, ezért veszélyes lehet a túrázás a hétvégén, mert a felázott talaj és az erős szél miatt könnyebben kidőlhetnek az erdei fák.

Szlovák utánpótlás-válogatott középpályás érkezett Kazincbarcikára

Dátum: 2023. jan 21. 13:50

Csütörtökön még a MOL Fehérvár horvátországi edzőtáborában a szerbek ellen játszott, pénteken viszont már Kazincbarcikán mutatkozott be Kovács Bence, a KOLORCITY Kazincbarcika FC legújabb igazolása.

Kamerafelvétel alapján fogták el az elkövetőt

Dátum: 2023. jan 21. 09:00

12+5 szemetes 5 nap alatt — ez volt a mérlege annak a férfinak, aki kazincbarcikai kukák gyújtogatásával töltötte estéit. A rendőrök kézre kerítették az elkövetőt, így jelenleg felelősségre vonását várja az ügyben.

A Sajó áradása miatt le kellett zárni két mellékutat térségünkben

Dátum: 2023. jan 20. 16:01

Az egész hetes esőzés megtette hatását, ahogyan azt a múlt héten a meteorológusok jósolták. Az ország több folyóján árhullám indult el, és egyre nő a belvízzel elöntött területek nagysága is. A Sajó áradása miatt térségünkben több helyen módosítani kellett a Volánbusz járatainak útvonalát, de a menetidő is sok járaton hosszabbodott.

Rendkívüli menetrendi változás a Sajó áradása miatt

Dátum: 2023. jan 20. 10:21

A Sajó áradása miatt elrendelt útlezárások következtében a VOLÁNBUSZ Zrt. autóbuszai sok esetben terelő útvonalon, a megszokottnál hosszabb menetidővel közlekednek.

Elkezdődött az influenzajárvány

Dátum: 2023. jan 19. 22:15

Influenzajárvány tombol Magyarországon! Az országos tiszti főorvos szerint a számok azt mutatják, hogy az akut légúti megbetegedések 20 százalékkal, az influenzaszerű megbetegedések pedig 50 százalékkal emelkedtek az év utolsó hetében mérthez képest. Ez azt jelenti, hogy elkezdődött az influenza járványos terjedése.

Ünnepeljük együtt a magyar kultúra napját!

Dátum: 2023. jan 18. 17:30

Szeretettel várja a kazincbarcikaiakat a városvezetés a magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségre.

Két mérkőzésen van túl a Kolorcity Kazincbarcika

Dátum: 2023. jan 18. 09:00

Egy győzelem és egy vereség a mérlege az utóbbi két felkészülési mérkőzésen a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgó csapatának.

Körforgalom épül a Mátyás-Pollack kereszteződésében

Dátum: 2023. jan 17. 18:46

Végre megépül Kazincbarcika legújabb körforgalma. A beruházás a Mátyás király út-Pollack Mihály út kereszteződésében oldja meg a város jelenleg legnagyobb problémát okozó közlekedési gondját. Nemcsak a hatalmas dugók szűnhetnek meg meg, de a közlekedés is biztonságosabb lesz. Ma már egyre több az autó, egy családban akár 2-3 is lehet. Ez a legkényelmesebb módja a közlekedésnek annak ellenére, hogy kerékpárút hálózza be a várost. A döntést már jóval korábban meghozta a testület.


Közmeghallgatás 2023

Dátum: 2023. jan 16. 21:48

Kazincbarcika Város Önkormányzata megtartotta idei évi közmeghallgatását. A nyilvános fórumon az itt élőknek lehetőségük nyílt arra, hogy a város vezetőinek szabadon és közvetlenül tehessék fel kérdéseiket, és azokra válaszokat is kapjanak. Bár Kazincbarcikán minden esztendőben tartanak közmeghallgatást, de a tapasztalat az, hogy egyre kevesebben vesznek rajta részt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk