Hírek

Negyedik helyen végeztek a pollackos focisták

Dátum: 2022. jún 07. 11:51

Június 4-én és 5-én rendezték meg Szombathelyen, a Labdarúgó Diákolimpia II. korcsoport Országos Döntőjét. Borsod – Abaúj – Zemplén megyét Kazincbarcika csapata képviselte. A megnyitó ünnepséget a Haladás Sportkomplexumban tartották.

Kézilabda Diákolimpiai Döntőn játszottak a pollackosok

Dátum: 2022. jún 07. 11:40

Országos Kézilabda Diákolimpiai Döntőn játszottak a Pollack Mihály Általános Iskola diákjai Miskolcon. A Borsod megye bajnokaként döntőbe került lányok a 8. helyen végeztek.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik a keresztények

Dátum: 2022. jún 06. 11:14

A Szentlélek eljövetelét ünneplik a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - húsvét és karácsony mellett - a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

Vigyázzunk a szabadvizeken!

Dátum: 2022. jún 06. 10:58

A kánikulai melegben kellemes felüdülést jelent a vízparton való időtöltés. A hűs habokban való lubickolás azonban számos veszélyt is rejt magában, amit a gondtalan pihenés, illetve nyaralás eltöltéséhez mindenképp szem előtt kell tartani. Hazánk szabad vizekben rendkívül gazdag, mely számtalan lehetőséget kínál fürdőzésre, sportolásra egyaránt.

Közösségi nap Herbolyán

Dátum: 2022. jún 05. 08:00

Közösségi napot rendeztek a Herbolyai városrészen múlt szombaton. A már hagyománynak számító eseményen az ott lakók, valamint a horgászok a tavak környékét tették rendbe.

Segítő Szűz Mária körmenet Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jún 05. 08:00

A Don Bosco Fesztivál számos izgalmas programmal várta múlt héten az érdeklődőket. Számos gazdag és minden korosztályt, érdeklődési kört érintő programmal készültek a szervezők. A programot a már hagyománynak számító Segítő Szűz Mária körmenet zárta.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2022. jún 04. 10:24

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2022. június 9-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítésre és földi biológiai szúnyoglárvairtásra kerül sor városunkban.

Kolorfesztivál program és jegyvásárlás a KolorAppon

Dátum: 2022. jún 04. 10:19

Idén augusztus 5-étől 20-áig táncos szakmai programok, gyerekrendezvények, templomi koncertek, szabadtéri színházak, könnyűzenei programok és tűzijáték is várja a közönséget a Kolorfesztiválon.

Szuper Nagyik a Kazinczyban

Dátum: 2022. jún 04. 09:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola könyvtárában és informatika termében látták vendégül a Szuper Nagyikat, akik nyolcadik osztályos tanulók segítségével betekintést nyerhettek, a Kazinczy Ferenc Tagiskolában folyó LEGO Matek és Robotika képzésbe.

Országos elsősegélynyújtó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jún 04. 08:00

Országos Elsősegélynyújtó Versenyt rendezett a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete május 27-én Kazincbarcikán. A megmérettetés helyszínét a Csónakázó-tó adta.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk