Hírek

Ismét KolorLive Senior a Kolor TV műsorán

Dátum: 2021. okt 04. 17:58

Fitt Senior, koncertfelvételek, hangulatos bejátszások, énekes produkció, valamint megannyi érdekes és szórakoztató téma várja a tévénézőket a Kolor TV-n. Az idősek hónapja alkalmából október 5-től négy héten keresztül jelentkezik a KolorLive Senior, a Kolor TV magazinműsora.

Rendkívüli adó-visszatérítés a gyermekes családoknak!

Dátum: 2021. okt 04. 08:34

Minden családi pótlékra jogosult gyermekes szülőnek jár az adó-visszatérítés. A 2021. évi alábbi tevékenységekből származó adó jár vissza:

Október 4. az állatok világnapja

Dátum: 2021. okt 04. 08:22

Állatok világnapja október 4. Az állatvédők ez alkalomból felhívják az emberek figyelmét a házi kedvencek- és a haszonállatok, no meg a vadon élő állatok helyzetére, védelmére, szeretetük fontosságára. Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője pontokban szedte össze a fontos teendőket.

Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma – Október 4-én kezdődik a XX. Önkéntesek hete programsorozat

Dátum: 2021. okt 03. 08:00

Az ENSZ a 2001. évet nyilvánította az Önkéntesek Évének, így próbálván meg felhívni a figyelmet arra az emberi-társadalmi és nem utolsó sorban gazdasági szempontból fontos tevékenységre, melyet az önkéntesek végeznek szerte a világon.

Tegyünk együtt az élhetőbb környezetünkért!

Dátum: 2021. okt 03. 08:00

Itt az ősz, az emberek visszatértek a nyaralásból a dolgos hétköznapokba, elkezdődött az óvoda és megteltek az iskolák is, ahová nem csupán városunkból, de a környező településekről is több száz fiatal érkezik naponta. A város felpezsdült, a közlekedés megélénkült, a köztereket használó emberek száma megnövekedett. Ahhoz, hogy Kazincbarcika továbbra is megőrizze békés hangulatát, közterei tisztaságát, illetve az itt élők nyugalmát, érdemes néhány szabályt felelevenítenünk.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán – 2021. október 2.

Dátum: 2021. okt 02. 15:05

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

A korai fejlesztés és gondozás lehetőségei

Dátum: 2021. okt 02. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye bemutatkozó sorozatának második részében a korai fejlesztés és gondozás lehetőségeiről olvashatnak.

Ebben az évben is megrendezik az Országos Könyvtári Napokat

Dátum: 2021. okt 02. 08:00

„A mélység, az ugyanolyan, mint a magasság. Csak máshonnan kell nézni.” Ezt a Kiss Ottó idézetet választották mottóként az Országos Könyvtári Napok szervezői.

Csepregi Évával ünnepeltük az Idősek Világnapját

Dátum: 2021. okt 01. 19:59

Csepregi Éva nagysikerű koncertjével kezdődött az idősek havi rendezvénysorozat Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportcsarnokban október 1-jén. Az eseményen adták át Kazincbarcika Város Képviselő-testületének „Kazincbarcika Város Civil Életéért” kitüntető díját a Teljes Életért Egyesületnek.

90 év – kerek születésnapot ünnepelt Marika néni

Dátum: 2021. okt 01. 12:35

90. születésnapja alkalmából köszöntötte Szögedi Lászlónét, lánykori nevén Erős Máriát családja körében Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk