Hírek

Templomi ünnepség az óvodásoknak

Dátum: 2023. dec 28. 09:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodákban a COVID-járvány előtt hagyomány volt, hogy advent időszakában a nagycsoportos óvodások részére a város történelmi egyházainak templomaiban — a gyermekcsoportokban megvalósuló várakozás mellett — karácsonyi ünnepséget szerveztek az intézmény vezetői.

Új parkolóhelyek a Tardonai úton, és még nincs vége

Dátum: 2023. dec 26. 09:00

Újabb önkormányzati beruházással nemcsak 22 új parkolóhely épült, de a csapadékvíz zárt elvezetésének kérdése is megoldódott a Tardonai úton. Fontos szempont volt, hogy a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolába érkező gyerekek és szüleik nagyobb biztonsággal közlekedjenek.

Adventi varázslat a székhelyóvodában

Dátum: 2023. dec 25. 09:00

Az elmúlt hetekben a székhelyóvodában is készültek a gyerekek a karácsonyra. Meggyújtották az adventi koszorú gyertyáit és egy kis varázslatra várták a szülőket is.

Ajándék a várostól a nehézsorsúaknak

Dátum: 2023. dec 24. 14:00

Idén is kerül a fa alá ajándék a kazincbarcikai nagycsaládosoknak, a fedél nélkül élőknek és a rászorulóknak. Kazincbarcika Város Önkormányzata gondoskodott arról, hogy azok is örömmel és boldogsággal a szívükben élhessék át az ünnepet, akiknek nem biztos, hogy jut ajándékra.

Karácsony az Időskorúak Gondozóházában és a I. Számú Idősek Klubjában

Dátum: 2023. dec 24. 08:00

Az I. és a II. Számú Idősek Otthona mellett díszbe öltözött az Időskorúak Gondozóháza és az I. Számú Idősek Klubja is Kazincbarcikán. Az intézmények színvonalas műsorral készültek az eseményre: a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és tanárai varázsoltak ünnepi hangulatot karácsony alkalmából.

Csőtörés a Kazincbarcikát ellátó ivóvíz-fővezetéken

Dátum: 2023. dec 23. 19:03

Az ÉRV tájékoztatása szerint a Kazincbarcikát ellátó fővezetéken nagymérvű csőtörés keletkezett, amelynek következtében az ivóvíztároló medencék is leürülőben vannak.

Karácsony a kazincbarcikai bölcsődékben

Dátum: 2023. dec 23. 18:00

Az adventi időszakban minden a karácsonyra való készülődésről szól, mindenhol az adott korosztálynak és korcsoportnak megfelelően. Kazincbarcikán két bölcsőde működik, a Mosolysziget és a Varázskert. Mindkét intézményben kis műsorral hangolták a kicsiket a közelgő ünnepre.

Karácsony az I. és II. Számú Idősek Otthonában – nemcsak a mécsesek fénylettek

Dátum: 2023. dec 23. 10:12

Kedves és érdekes programok, gyerekzsivaj, és persze ajándékok csempésztek mosolyt a szépkorúak arcára, bizonyítékául annak, hogy a szeretet és a meghittség bárhová beköltözhet.

Elkészült az elkerülő — átadták a 260-as főutat Sajószentpéter és Kazincbarcika között

Dátum: 2023. dec 21. 16:36

Ünnepélyes keretek között adták át ma a Sajószentpéter és Kazincbarcika között megépült, 260-as főutat. A 26-ost elkerülő út nagymértékben csökkenti majd azt a hatalmas autós és kamionos forgalmat, ami miatt sokszor jelentős dugók nehezítették a haladást a két település között. Kazincbarcika Város Önkormányzata több mint 60 millió forinttal járult hozzá a városba becsatlakozó körforgalom megtervezéséhez annak érdekében, hogy a helyiek a legzökkenőmentesebben közlekedhessenek.

Advent harmadik vasárnapja — az öröm lángjának fényében ünnepelt Kolorcity

Dátum: 2023. dec 20. 16:19

Közeledik a karácsony és folytatódik az ünnepi készülődés Kazincbarcikán, ahol december 17-én az öröm gyertyájának lángját Klimon István alpolgármester lobbantotta fel a Fő téren. Advent harmadik vasárnapján fényfestéssel egybekötött gasztroterasz, cukorágyú, zenei kívánságműsor várta a látogatókat, de Mancs őrjárat hősei is színesítették a programkínálatot.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk