https://kolorline.hu/Az új évre koccintottunk!

Az új évre koccintottunk!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

 Európa országaiban szinte mindenütt egyidőben emelték koccintásra poharaikat az emberek. Hazánkban sem akadt hely, ahol ne ünnepelték volna meg az új év kezdetét, hiszen mindig szebbet, jobbat, sikeresebbet várunk az előzőnél. De ne távolodjunk el ennyire szűkebb pátriánktól. Környékünkön is hatalmas partikkal búcsúztatták az óévet.

Sajószentpéteren nagyjából 150-en vettek részt a sportcsarnokban megrendezett batyus bálon. A hajnali négy óráig tartó mulatság talpalávalóját a Hakni Band zenekar biztosította.

Mályinkán a kultúrházban ugyancsak az óriási divatnak számító batyus bállal zárták az évet. Itt a mintegy 80-90 fős vendégsereget a helyi Sylver együttes szórakoztatta. A fergeteges bulit az értékes nyereményekből álló tombolasorsolás, illetve az éjféli tűzijáték szakította meg egy rövid időre. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők bíznak a rendezvény folytatásában, hiszen a községben évtizedek óta ez volt az első szilveszteri parti. Ennek apropóján mondanak minden egyes támogatónak, segítőnek köszönetet a színvonalas megvalósulásért.

Vadnán a szokásoknak megfelelően visszafogottabb hagyománya van az óév búcsúztatásának. A művelődési ház vezetőjének köszönhető az a régi tradíció felélesztése, miszerint december 31-én, éjfélkor a falubelieket a református templomba invitálják egy közös ünneplésre. A  harangszó hívására most is összegyűltek a község lakói, hogy minden jót kívánva egymásnak, együtt lépjenek át az új esztendőbe.

 

További híreink

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk