KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Az új évre koccintottunk!

Az új évre koccintottunk!

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

 Európa országaiban szinte mindenütt egyidőben emelték koccintásra poharaikat az emberek. Hazánkban sem akadt hely, ahol ne ünnepelték volna meg az új év kezdetét, hiszen mindig szebbet, jobbat, sikeresebbet várunk az előzőnél. De ne távolodjunk el ennyire szűkebb pátriánktól. Környékünkön is hatalmas partikkal búcsúztatták az óévet.

Sajószentpéteren nagyjából 150-en vettek részt a sportcsarnokban megrendezett batyus bálon. A hajnali négy óráig tartó mulatság talpalávalóját a Hakni Band zenekar biztosította.

Mályinkán a kultúrházban ugyancsak az óriási divatnak számító batyus bállal zárták az évet. Itt a mintegy 80-90 fős vendégsereget a helyi Sylver együttes szórakoztatta. A fergeteges bulit az értékes nyereményekből álló tombolasorsolás, illetve az éjféli tűzijáték szakította meg egy rövid időre. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők bíznak a rendezvény folytatásában, hiszen a községben évtizedek óta ez volt az első szilveszteri parti. Ennek apropóján mondanak minden egyes támogatónak, segítőnek köszönetet a színvonalas megvalósulásért.

Vadnán a szokásoknak megfelelően visszafogottabb hagyománya van az óév búcsúztatásának. A művelődési ház vezetőjének köszönhető az a régi tradíció felélesztése, miszerint december 31-én, éjfélkor a falubelieket a református templomba invitálják egy közös ünneplésre. A  harangszó hívására most is összegyűltek a község lakói, hogy minden jót kívánva egymásnak, együtt lépjenek át az új esztendőbe.

 

További híreink

Pénzember kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2018. jan 18. 20:00

„Pénzember” címmel nyílt kiállítás ma a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében Tóth Róbert numizmatikus gyűjteményéből.

Egy recept, egy sztori

Dátum: 2018. jan 18. 15:00

Egy recept, egy sztori - Untenerné Márton Ágnes

A kakaó, vagyis az istenek eledele

Dátum: 2018. jan 17. 18:00

Mi fán terem a kakaóbab?

Már letölthető a KolorApp

Dátum: 2018. jan 17. 15:40

Január elsejétől már élesben is használhatják a kazincbarcikaiak a KolorAppot, vagyis az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt.

KolorTV élőben

Programajánló

IV. Vámos - toros nap

Sajóvámos

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk