Kazincbarcika

Kézilabda Diákolimpiai Döntőn játszottak a pollackosok

Dátum: 2022. jún 07. 11:40

Országos Kézilabda Diákolimpiai Döntőn játszottak a Pollack Mihály Általános Iskola diákjai Miskolcon. A Borsod megye bajnokaként döntőbe került lányok a 8. helyen végeztek.

Közösségi nap Herbolyán

Dátum: 2022. jún 05. 08:00

Közösségi napot rendeztek a Herbolyai városrészen múlt szombaton. A már hagyománynak számító eseményen az ott lakók, valamint a horgászok a tavak környékét tették rendbe.

Segítő Szűz Mária körmenet Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jún 05. 08:00

A Don Bosco Fesztivál számos izgalmas programmal várta múlt héten az érdeklődőket. Számos gazdag és minden korosztályt, érdeklődési kört érintő programmal készültek a szervezők. A programot a már hagyománynak számító Segítő Szűz Mária körmenet zárta.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2022. jún 04. 10:24

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2022. június 9-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítésre és földi biológiai szúnyoglárvairtásra kerül sor városunkban.

Kolorfesztivál program és jegyvásárlás a KolorAppon

Dátum: 2022. jún 04. 10:19

Idén augusztus 5-étől 20-áig táncos szakmai programok, gyerekrendezvények, templomi koncertek, szabadtéri színházak, könnyűzenei programok és tűzijáték is várja a közönséget a Kolorfesztiválon.

Szuper Nagyik a Kazinczyban

Dátum: 2022. jún 04. 09:00

A Kazinczy Ferenc Tagiskola könyvtárában és informatika termében látták vendégül a Szuper Nagyikat, akik nyolcadik osztályos tanulók segítségével betekintést nyerhettek, a Kazinczy Ferenc Tagiskolában folyó LEGO Matek és Robotika képzésbe.

Országos elsősegélynyújtó verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2022. jún 04. 08:00

Országos Elsősegélynyújtó Versenyt rendezett a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete május 27-én Kazincbarcikán. A megmérettetés helyszínét a Csónakázó-tó adta.

Idén ismét együtt ünnepelhettük a pedagógusokat

Dátum: 2022. jún 03. 17:23

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Tankerületi Központ közösen köszöntötte a pedagógusokat június 3-án a Don Bosco Sportközpontban. A pandémia az elmúlt két évben nem adott lehetőséget arra, hogy méltó módon, közös rendezvényen ünnepeljék a nevelési-oktatási intézmények dolgozóit, ezért is kiemelt jelentőségű, hogy idén ismét találkozhattak a szféra dolgozói a jeles nap alkalmából.

Hatalmas siker a Tenisz Diákolimpia országos döntőjén!

Dátum: 2022. jún 03. 08:04

Balatonbogláron rendezték meg május 23-a és 28-a között a Tenisz Diákolimpia országos döntőjét, ahol a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola diákjai több korcsoportban rangos helyezéseket értek el.

Vár a Kolor Kölyöktábor

Dátum: 2022. jún 02. 13:46

Még vannak szabad helyek a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett média, színjátszó és sport táborokra. A szervezők nagy szeretettel várnak minden fiatalt a remek hangulatú napközis táborokra.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk