Kazincbarcika

Ötletbörzére várja a pályakezdőket a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ

Dátum: 2022. máj 27. 10:52

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ pályaorientációs ötletbörzére várja a végzős, pálykazdő fiatalokat június 2-án 13 órakor a Mezey István Művészeti Központba.

Meghosszabbítva! – Június 15-ig lehet pályázni a színes házfalakra

Dátum: 2022. máj 26. 10:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSE KAZINCBARCIKA FALFELÜLETEIRE AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁSHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS JEGYÉBEN címmel újabb pályázat kerül meghirdetésre.

A szennyező fizet!

Dátum: 2022. máj 26. 08:00

Az önkormányzati rendészet munkatársainak az elmúlt hónapban négy esetben is sikerült tetten érni, illetve felderíteni olyan személyeket, akik illegálisan helyeztek el hulladékot a város különböző pontjain.

Folytatódik a város forgalmas útszakaszainak javítása

Dátum: 2022. máj 25. 14:39

Leginkább a téli, kedvezőtlen időjárást követően lepik el az utakat a gumi- és felnigyilkos kátyúk: az aszfaltba befolyó víz megfagy, a repedések megnőnek. Kazincbarcika Város Önkormányzata minden évben kiemelt figyelmet fordít – a pénzügyi lehetőségeihez mérten - a legforgalmasabb szakaszok felújítására.

Átvállalta a rendőrség túlóra­díjazását az önkormányzat

Dátum: 2022. máj 25. 14:37

Kazincbarcikai közbiztonságát célozza meg az a megállapodás, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és Kazincbarcika polgármestere írt alá.

Vasárnap bajnokavatás - Ünnepeljünk együtt!

Dátum: 2022. máj 24. 10:50

Vasárnap az utolsó fordulót rendezik az NB III Keleti csoportjában, amikor a Kolorcity Kazincbarcika SC a Békéscsaba 1912 Előre II. együttesét fogadja. A klub számára külön öröm, hogy a szezont hazai pályán zárhatják, hiszen így alkalmuk nyílik köszönetet mondani szurkolóiknak és bajnokcsapatuk hazai pályán veheti át az első helyért járó díjakat is.

Kihívás Napja – Legyen Kazincbarcika a legsportosabb város!

Dátum: 2022. máj 24. 10:29

A Kihívás napját 1991 óta rendezik meg május utolsó szerdáján, amely a világ talán legnagyobb egy napon zajló lakossági sporteseménye. Az eredetileg „Challenge Day” néven ismertté vált játékban a világon – hazánkkal együtt – legalább 50 ország városai, falvai vesznek részt. Kazincbarcikán a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében számos sportprogram várja az érdeklődőket. Sportoljunk egy negyed órát együtt minél többen, hogy idén is településünk legyen a legsportosabb város!

Országos iskolatáska-gyűjtés indul a rászoruló gyerekek megsegítésére

Dátum: 2022. máj 23. 13:37

Idén is május 23. és június 23. között gyűjtik a használt iskolatáskákat az ország minden általános iskolájában a rászoruló gyerekek megsegítésére - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Kolorfutás Night – Még lehet kedvezményesen nevezni

Dátum: 2022. máj 22. 08:00

Június 30-áig még lehet kedvezményesen nevezni az idei Kolorfutásra. A tavalyi sikeres rendezvénynek köszönhetően augusztus 27-én ismét éjszaka futhatnak majd Kazincbarcika utcáin a futás szerelmesi.

A Nébih szeletelt disznósajtot hívott vissza

Dátum: 2022. máj 22. 08:00

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szennyezettség miatt visszahívta az Auchan saját márkás 100 grammos, vákuumcsomagolt, szeletelt disznósajtját.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk