Kazincbarcika

Május 30-án eboltás Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 21. 08:45

Kazincbarcikán kötelező veszettség elleni eboltásra kerül sor május 30-án.

Tájékoztató pünkösdi hulladékszállítási rendről

Dátum: 2022. máj 21. 08:35

A BMH Nonprofit Kft. tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a hulladékszállítás rendje pünkösdhétfőn, azaz 2022. június 6-án nem változik.

Huszonegyezer növényt ültetnek a városban

Dátum: 2022. máj 20. 13:02

Folyamatosan dolgoznak a Barcika Park Nonprofit Kft. dolgozói a városban található parkokban, tavak környékén a tereken és a belvárosban. A fűnyírások és a zöldfelület gondozása mellett, karbantartási és takarítási munkálatok is zajlanak, folyamatosan kerülnek ki új facsemeték, valamint hamarosan elkezdődik az intenzív virágültetés is.

Ünnepelt a Mosolysziget Bölcsőde

Dátum: 2022. máj 20. 13:00

Jubileumi ünnepséget, családi gyermeknapot és egyben névadót is tartottak május 20-án az I. Számú Bölcsődében.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2022. máj 19. 17:21

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2022. május 20-án, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítésre és földi biológiai szúnyoglárvairtásra kerül sor városunkban.

Megyei alkotói díjat kapott Kazincbarcika főépítésze

Dátum: 2022. máj 19. 11:53

A város napja alkalmából a Miskolci Nemzeti Színház Kamaraszínházában megtartott ünnepi közgyűlésen adták át Miskolc város kitüntető címeit és díjait.

Idén is vár a Kolor Kölyöktábor!

Dátum: 2022. máj 18. 12:27

A Barcika Art Kft. idén nyárra hét héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára.

Május 25-ig még lehet pályázni a színes házfalakra

Dátum: 2022. máj 18. 11:52

Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSE KAZINCBARCIKA FALFELÜLETEIRE AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁSHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS JEGYÉBEN címmel újabb pályázat kerül meghirdetésre.

Országos harmadik a Tompa leány kézilabdacsapata

Dátum: 2022. máj 17. 09:30

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskola III. korcsoportos leány kézilabdacsapata, az idei tanévben megnyerte a kazincbarcikai körzeti bajnokságot, majd Mezőkövesden első helyezést ért el a megyei elődöntőn. A megyei döntőt Miskolcon rendezték, ahol nagy küzdelemben sikerült minden ellenfelüket legyőzniük, így megyei bajnokok lettek. Az országos elődöntőt május 10-én Balmazújvárosban rendezték, ahol 3. helyezést ért el a csapat.

Biztonságban kétkeréken

Dátum: 2022. máj 17. 08:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályának munkatársai a motorkerékpáros balesetek megelőzése érdekében felhívják a figyelmet a fokozott óvatosságra, az egymás iránt érzett felelősséggel való közlekedésre.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk