Kazincbarcika

Közlekedési rend a pünkösdi időszakban

Dátum: 2022. máj 31. 10:28

2022. június 2-ától 8-áig (a pünkösdi időszakban) a Volánbusz járatai az alábbi rend szerint közlekednek.

A hősökre emlékeztek

Dátum: 2022. máj 30. 13:47

Hősök napi kegyeleti megemlékezést tartottak május 29-én a Kazincbarcika-alsói Református Templom udvarán. A tiszteletadás Kazincbarcika Város Önkormányzata, a Barcika Art Nonprofit Kft. és a Vajányi Lajos Bajtársi Egyesület közös szervezésével valósult meg.

A gyerekről szólt a vasárnap Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 30. 13:10

Gyermeknap alkalmából szabadtéri programokkal és koncertekkel készült május 29-én Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Nonprofit Kft. Az egész napos rendezvényre kicsiket, nagyokat és családokat is vártak a Mezey István Művészeti Központ udvarára.

Három nappal tovább utazhatunk a májusi helyközi bérletekkel

Dátum: 2022. máj 29. 08:00

A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) kérésére a helyközi szolgáltatók az eredeti határidőn túl még három napig elfogadják majd a májusi havi és második félhavi bérleteket. Az így meghosszabbított érvényesség a hosszú pénztári sorok elkerülése érdekében a vasárnapra eső június 5-e helyett június 8-a szerda éjfélig tart.

Life-CLIMCOOP – 33 pályázó kapott esővíz-gyűjtő IBC tartályt

Dátum: 2022. máj 29. 08:00

Az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást célul kitűző Life-CLIMCOOP projekt keretében meghirdetett pályázat elbírálása után minden pályázó megkapta az esővíz gyűjtéséhez, illetve öntözéshez használható IBC tartályokat május 24-én az átadó ünnepségen.

A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntötték a szféra dolgozóit

Dátum: 2022. máj 28. 14:19

A Szociális Munka Napja alkalmából rendeztek ünnepséget május 27-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az eseményen a 2020 és 2021 évi igazgatói dicséreteket, polgármesteri elismerő okleveleket, illetve a „Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért” kitüntető címeket adtak át.

Ovis Gála

Dátum: 2022. máj 28. 08:00

Idén is megrendezték a már hagyománynak számító Ovis Gálát az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A május 19-ei rendezvényen a gyerekek tánccal, dallal és verssel készültek.

Kihívás napja Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 28. 08:00

Idén is előkelő helyen végzett Kazincbarcika a Kihívás napján. A május 25-ei eseményen a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében számos sportprogram várta az érdeklődőket.

Uticél: Kolorcity! - fotó és mozgókép alkotói pályázat

Dátum: 2022. máj 27. 14:03

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet egy Kazincbarcikáról készülő útikönyv képi illusztrációihoz kapcsolódó fotó és mozgókép alkotói kiírásban.

"Értékek" - Kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2022. máj 27. 12:28

Értékek címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében május 26-án. A tárlaton keresztszemes hímzéssel készült terítőket és szobrokat tekinthet meg a művészetkedvelő közönség.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk