Kazincbarcika

Országos döntőben a kézilabdás lányok

Dátum: 2022. ápr 03. 08:00

Borsod megye kézilabda bajnoka a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola IV. korcsoportos leány csapata, így ők jutottak be a 8 csapatos országos döntőbe.

Országos döntőn járt a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztálya

Dátum: 2022. ápr 03. 08:00

Ritmikus Gimnasztika Diákolimpia Országos Döntőn jártak a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztály lányai. A megmérettetésre március 27-én Győrben került sor.

Hogyan alkalmazkodhatunk a klímaváltozáshoz? Miért fontos az alkalmazkodás?

Dátum: 2022. ápr 02. 08:00

Az éghajlatváltozás hatásai egyre inkább érzékelhetőek hazánkban, amely abból is jól látható, hogy az ezredforduló óta nyolc alkalommal hirdették ki a legmelegebb évet, és szélsőséges időjárási események is egyre gyakrabban fordulnak elő, mint például a hőhullámok, aszályok vagy a hirtelen lehulló nagy mennyiségű csapadék. Erről előző cikkünkben már részletesebben olvashattak.

Varázstoll – vers- és meseíró pályázat általános iskolás gyermekeknek

Dátum: 2022. ápr 02. 08:00

A Magyar Költészet Napja alkalmából a Barcika Art Nonprofit Kft. az általános iskolás gyermekek számára vers- és meseíró pályázatot hirdet.

Ragyogjunk kéken Kazincbarcikán is!

Dátum: 2022. ápr 02. 08:00

Az ENSZ 2007. december 18-án jelölte ki az Autizmus Világnapjának április 2-át azzal a céllal, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmusra, amely tízmilliókat érint a Földön. Az ENSZ határozatban kéri a tagállamokat, hogy tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy az autizmust minél szélesebb körben megismerjék a társadalmaikban.

Négy induló, négy arany – Masters OB.

Dátum: 2022. ápr 02. 08:00

Masters Súlyemelő Országos Bajnokságot rendeztek március 26-án és 27-én Tatabányán. A megmérettetésről Kovácsné Fábián Mária, Nagy Gyula, Hornyák József és Pátrovics Géza is aranyéremmel tért haza.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. április 1.

Dátum: 2022. ápr 01. 16:03

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, a kormány várhatóan nem hoz további járványügyi intézkedéseket. Kazincbarcika Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy az esetszámokról és a helyi gondozási, nevelési és oktatási intézmények COVID-érintettségéről tájékoztassa a lakosságot. Ezekről és az esetleges rendkívüli intézkedésekről, információkról továbbra is hírt adunk Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Lakossági tájékoztató házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről

Dátum: 2022. ápr 01. 11:50

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2022. áprilisában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

Lakossági tájékoztató MoLaRi rendszer hangos üzemű próbájáról

Dátum: 2022. ápr 01. 11:43

Tájékoztatom városunk lakosságát, hogy 2022. április 11-én (hétfőn) Kazincbarcikán hangos szirénapróbára kerül sor.

"Bőrvilág" kiállítás nyílik hamarosan a Mezeyben

Dátum: 2022. ápr 01. 09:53

"Bőrvilág" címmel nyílik Zajácz Tamás bőrműves iparművész kiállítása jövő csütörtökön a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében. A tárlat különlegessége, hogy az érdeklődők az alkotásokat nem csak nézhetik, hanem tapinthatják is.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk