Kazincbarcika

Győzelem az első tavaszi bajnokin

Dátum: 2022. febr 19. 08:00

Az NB3 Keleti csoportjának huszonegyedik fordulójában a DVSC II. csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC. A február 13-ai mérkőzésen három gólos hazai sikert ünnepelhettek a Kolorcity Arénába látogató szurkolók.

Sakk Diákolimpiát szerveztek az Ádám Jenő Tagiskolában

Dátum: 2022. febr 19. 08:00

Sakk Diákolimpia körzeti döntőt tartottak az Ádám Jenő Tagiskolában február 10-én. A versenyen I. II. III. és IV. korcsoportos diákok vettek részt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. február 18.

Dátum: 2022. febr 18. 13:03

Bár a koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is stagnál vagy csökken a fertőzöttek száma, ám Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

SMS-ben is kérhető csekk a gépjárműadó befizetéséhez

Dátum: 2022. febr 18. 08:00

Február 15-től már SMS-ben is kérhet csekket, aki így szeretné befizetni gépjárműadóját. Az első részlet befizetési határideje március 15., a másodiké szeptember 15.

Isten éltesse János bácsit!

Dátum: 2022. febr 17. 10:33

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Klimon István alpolgármester Kemény Jánost február 16-án. A városvezető egy üveg bort adott át a miniszterelnök oklevele mellé, mely az ünnepelt 90. életévéről tanúskodik.

Idén is támogatja az önkormányzat a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot

Dátum: 2022. febr 17. 09:02

Kazincbarcika Város Önkormányzata idén számítástechnikai, egészségmegőrző és irodai eszközökkel támogatta a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot. Az eszközöket dr. Kiss Attila, a B.-A.-Z. Megyei Rendőrfőkapitányság főkapitánya és dr. Bakk Richárd, kazincbarcikai kapitányságvezető vette át Szitka Péter polgármestertől február 15-én.

Megemlékezést tartott a Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete

Dátum: 2022. febr 16. 12:56

79 éve, azaz 1943. január 12-én, a második világháború oroszországi frontján volt a doni katasztrófa. Néhány nap csaknem száznyolcvanezer magyar katona vesztette életét, vagy tűnt el. Erre a szomorú alkalomra emlékezett vissza a Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete.

Remekelt a Pollack a Grundbirkózás Országos Diákolimpián

Dátum: 2022. febr 16. 11:49

Szép eredményekkel zárta a Magyar Diáksport által szervezett Grundbirkózás Országos Diákolimpiai döntőt a Pollack Mihály Általános Iskola.

Díjat nyert a Kolorfutás Night csodás befutóérme

Dátum: 2022. febr 15. 17:02

Az ÉV BEFUTÓÉRME 2021 versenyen díjazott lett a KolorFutás Night oroszlános érme. Ezúton is köszönjük a rengeteg szavazatot!

Március 1-jétől újra startol az ingyenes Fitt Barcika!

Dátum: 2022. febr 15. 13:01

A népszerű programsorozat órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk