Kazincbarcika

Két korcsoportban is Floorball Diákolimpiát nyert a Pollack Mihály Általános Iskola

Dátum: 2022. febr 13. 08:00

Első helyen végzett a Floorball Diákolimpia Országos döntőn a Pollack Mihály Általános Iskola II. és IV. korcsoportos lány csapata. A február 5-6. közötti versenyen két különdíjat is bezsebeltek a diákok.

Legyen a miénk az ÉV BEFUTÓÉRME

Dátum: 2022. febr 13. 08:00

Ugye emlékeztek még milyen csodás esti futóversenyünk volt tavaly nyáron Kazincbarcikán? A résztvevőknek biztosan emlékezetes marad, már csak azért is, mert gyönyörű befutóéremmel gazdagodhattak, mely városunk jelképéről, az oroszlánról lett mintázva.

Változik a keret a KBSC csapatánál

Dátum: 2022. febr 12. 16:23

A Kolorcity Kazincbarcika SC-nél volt nagy játékosmozgás a télen, hiszen máig a négy eddig klubunkhoz érkező labdarúgó mellett csupán két távozó (Kálmán Szilárd, Bartos Julián) játékosról számolhattunk be. Csapatunk kerete ma is változott, hiszen Bognár Dávid fél évre érkezett kölcsönbe Barcikára, miközben Vladul Stefan közös megegyezéssel távozott.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. február 11.

Dátum: 2022. febr 11. 17:17

A koronavírus-járvány ötödik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Jövő péntekig lehet jelentkezni a középiskolákba

Dátum: 2022. febr 11. 11:00

Jövő péntekig, február 18-áig lehet jelentkezni a középfokú intézményekbe - közölte az Oktatási Hivatal (OH).

Kortörténeti dokumentum az időkapszulában

Dátum: 2022. febr 10. 15:09

Nem mindennapi kortörténeti dokumentumra bukkantak a Felsőbarcikai református templom teljes körű belső felújítása közben az ott dolgozók. A mennyezeten található úgynevezett király kazettában egy 1880-as évekből való levél kerül elő.

VI. Civil véradás

Dátum: 2022. febr 10. 11:28

Az Újkazinci Baráti Kör, az Összefogással Kazincbarcikáért Egyesület és a Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma szervezésében kerül sor a VI. Civil véradásra február 22-én, kedden 14-17 óráig a Don Bosco Sportcsarnokban (Kazincbarcika, Erzsébet sétány 2.)

A tervezetek automatikusan készülnek

Dátum: 2022. febr 09. 15:28

Ez az év már a hatodik, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) külön kérés nélkül készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. A folyamat tehát automatikus, éppen ezért a magánszemélynek nem kell a kedvezményekre jogosító igazolásokat beküldeni a NAV-hoz, és nem kell kérni a hivatalt a bevallás tervezetének elkészítésére sem.

Biztonságosabb internet napja

Dátum: 2022. febr 08. 14:34

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság iskolarendőrei, bűnmegelőzési előadói ezen a héten a Biztonságosabb Internet napja alkalmából számos előadást tartanak az illetékességi területükön. A megtartott órák keretében felhívják a figyelmet a média káros hatásaira illetve a cyberbulling jelenségre, mely manapság a leggyakoribb bántalmazási forma a fiatalok körében. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium ELLENSZER osztálya erre az alkalomra egy figyelemfelhívó plakátot is készített.

Öt szettben kapott ki a Vegyész a Pénzügyőrtől

Dátum: 2022. febr 08. 12:58

A férfi röplabda Extraliga 10. fordulójában a listavezető Pénzügyőr együttesét fogadta a Vegyész RC Kazincbarcika. A drámai, több mint 2 órás mérkőzést végül a fővárosiak nyerték 3-2-re így továbbra is őrzik első helyüket.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk