Kazincbarcika

Ismét körbefutotta a Balatont Gyöngyösi Róbert

Dátum: 2022. márc 02. 09:58

Gyöngyösi Róbert most a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványért futott körbe a Balatont. A kazincbarcikai Forrest Gump segítő nélkül, nehéz körülmények között futotta körbe a tavat, ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy több vakvezető kutyára lenne szükség.

Kazincbarcika segítséget nyújt ukrán testvérvárosának

Dátum: 2022. márc 01. 15:40

Az orosz-ukrán háború kitörését követően, a kialakult katasztrofális helyzetre való tekintettel Kazincbarcika Város Önkormányzata azonnal felvette a kapcsolatot ukrán testvérvárosával, Técsővel. A település megköszönve a felajánlott segítséget egy listát küldött arról, hogy mire volna sürgősen szükségük.

Átadták a Don Bosco új műhelycsarnokát

Dátum: 2022. márc 01. 08:40

Február 28-án adták át a Tedd képessé szakképzési program részeként épült műhelycsarnokot. A Don Bosco Szakiskola, Középiskola és Gimnázium udvarán elhelyezkedő épülettel a szakképzés-fejlesztési mintaprogram egy újabb mérföldkőhöz érkezett.

Minden út Borsodba vezet

Dátum: 2022. márc 01. 08:00

Aktívan Borsodban címmel rendeztek konferenciát február 24-én az Edelényi Kastélysziget dísztermében. Az Aktív Magyarországért Kormánybiztosság és az Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által szervezett programra Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere is meghívást kapott.

Rendszámcsere és tankolás után, fizetés nélkül távoztak a benzinkutakról

Dátum: 2022. febr 28. 09:34

A szlovák elkövetők Aggteleknél jutottak vissza hazájukba, de a magyar és szlovák rendőri együttműködésnek köszönhetően még az úton elfogták őket.

Közlekedési baleset történt hétvégén a Mátyás király úton

Dátum: 2022. febr 28. 09:30

Baleset történt hétvégén hajnalban a Mátyás király úton. Egy Honda típusú személygépkocsi először egy út melletti hirdetőtáblának, majd lámpaoszlopnak ütközött. A gépjármű vezetője könnyű sérüléseket, utasa súlyos fejsérülést szenvedett.

Az önkormányzat segíti a fiatal párokat a közös életkezdésben

Dátum: 2022. febr 27. 08:00

A kazincbarcikai fiatal házasok és élettársak számára országosan is példaértékű lehetőséget biztosít Kazincbarcika Város Önkormányzata az életkezdéshez. Az önkormányzat megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. üzemeltetésében működő Bercsényi úti fiatalok garzonházában rendkívül kedvező feltételekkel bérelhetnek lakást öt évre.

Utánpótlás: Kecskeméten nyertek tornát a VRCK minisei

Dátum: 2022. febr 26. 08:00

A Vegyész RC Kazincbarcika U13-as fiú csapata a hétvégén a Kecskeméti Sportiskola B és a MÁV Előre B csapata ellen játszott tornát a másodosztályban, és mindkét összecsapást szettveszteség nélkül abszolválták fiaink.

Ne vezessen ittasan!

Dátum: 2022. febr 26. 08:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 26 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az elmúlt napokban, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

Tour de Hongrie – Kazincbarcika-Kazincbarcika a 4. szakasz

Dátum: 2022. febr 25. 19:20

Péntek este az M4Sport műsorában mutatták be az idei Magyar Kerékpáros Körverseny útvonalát. A 43. Tour de Hongrie nemzetközi mezőnye május 11-én Csákvárról rajtol és öt nap alatt 905 kilométert tesz meg a végső befutóig, a Kékestetőig. Kazincbarcika immár negyedik alkalommal lesz az egyik házigazdája a megmérettetésnek. Idén május 14-én Kazincbarcikáról startol a verseny és a 177 km-es 4. szakasz célállomása is városunk lesz.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk