Kazincbarcika

KBSC-DVTK MOL MAGYAR KUPA – Elindult az elővételes jegyértékesítés

Dátum: 2021. okt 14. 12:37

A MOL Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért megrendezendő Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK mérkőzésre szerdán elindult az elővételes jegyértékesítés.

Tájékoztatás útlezárásról

Dátum: 2021. okt 14. 12:10

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az október 16-án és 17-én megrendezésre kerülő GreenPlan Kazincbarcika Rally városi eseményei kapcsán az alábbi forgalmirend-változások várhatóak:

Fontos a jelzőrendszer működése

Dátum: 2021. okt 14. 08:31

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ október 7-én tartotta a gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok éves szakmai fórumát. A fórumon István Zsolt, a KSZSZK igazgatója tartott gondolatébresztő előadást a jelzőrendszer működésének fontosságáról, sajnálatos példákkal illusztrálva, hogy hova vezethet a jelzések elmaradása.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2021. okt 13. 19:46

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy az ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát is garantálja a veszélyhelyzet idején.

Kodályosok a II. Számú Idősek Otthonában

Dátum: 2021. okt 13. 13:02

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ az Idősek Világnapja alkalmából szervezett programsorozatot, melynek keretén belül október 13-án a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adtak zenés, táncos műsort a II. Számú Idősek Otthona lakóinak.

Idősek hónapja alkalmából tartott nagysikerű koncertet Zorán

Dátum: 2021. okt 13. 11:16

Az idősek hónapjának alkalmából lépett színpadra Zorán az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az október 12-ei koncerten telt ház fogadta a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt.

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Dátum: 2021. okt 13. 06:51

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2021. október 13-tól a város közterületein rágcsálóirtás történik.

Újabb győzelemmel zártak a kék-sárgák

Dátum: 2021. okt 12. 11:02

Október 10-én, vasárnap az NB III Keleti csoportjának tizenegyedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai pályán fogadta a Jászberényi FC együttesét.

Tiszta, virágos mozgalom – idén is díjazták a legjobbakat

Dátum: 2021. okt 12. 10:58

Az Önkéntesek Hetének utolsó napján tartották a „Tiszta, virágos mozgalom” díjátadó ünnepségét. Az eseményen Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Városszépítő Egyesület a virágos erkélyek, társasházak, közintézmények és vállalkozások mellett díjazták a gyerekpályázatok legjobbjait is.

Felhívás a súlyos mozgáskorlátozottakhoz!

Dátum: 2021. okt 11. 13:30

A Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete tájékoztatni szeretné a Tisztelt érdeklődőt, hogy újra indul a „Korlátok nélkül-mozgáskorlátozott emberek infokommunikációs akadálymentesítése 2021” program, mely a Mozgáskorlátozottak Egyesületinek Országos Szövetségének infokommunikációs programja. Ez a mozgáskorlátozott emberek számára távszolgáltatás és sorstársi tanácsadás nyújtása országszerte.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk