Kazincbarcika

Vakvezetés – Ne mobilozzunk vezetés közben!

Dátum: 2021. okt 16. 08:00

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság megbízásából a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság – Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága készített prevenciós filmet. A videó a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használatának veszélyeire hívja fel a figyelmet

Nevelési tanácsadás – fejlesztő- és gyógypedagógiai megsegítés

Dátum: 2021. okt 16. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye bemutatkozó sorozatának negyedik részében a nevelési tanácsadásról, azon belül is a fejlesztő- és gyógypedagógiai megsegítésről olvashatnak.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 15.

Dátum: 2021. okt 15. 15:13

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

„A szépkorúak színes világa” - Idős Ki Mit Tud

Dátum: 2021. okt 15. 11:44

Október 14-én tartotta meg az Újkazinci Baráti Kör „A szépkorúak színes világa” című időseknek szóló Ki Mit Tudot az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az idősek hónapja programsorozaton belül megrendezett eseményen egyéni és csoportos produkciót mutattak be a szépkorúak.

KBSC-DVTK MOL MAGYAR KUPA – Elindult az elővételes jegyértékesítés

Dátum: 2021. okt 14. 12:37

A MOL Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért megrendezendő Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK mérkőzésre szerdán elindult az elővételes jegyértékesítés.

Tájékoztatás útlezárásról

Dátum: 2021. okt 14. 12:10

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az október 16-án és 17-én megrendezésre kerülő GreenPlan Kazincbarcika Rally városi eseményei kapcsán az alábbi forgalmirend-változások várhatóak:

Fontos a jelzőrendszer működése

Dátum: 2021. okt 14. 08:31

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ október 7-én tartotta a gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok éves szakmai fórumát. A fórumon István Zsolt, a KSZSZK igazgatója tartott gondolatébresztő előadást a jelzőrendszer működésének fontosságáról, sajnálatos példákkal illusztrálva, hogy hova vezethet a jelzések elmaradása.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2021. okt 13. 19:46

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy az ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát is garantálja a veszélyhelyzet idején.

Kodályosok a II. Számú Idősek Otthonában

Dátum: 2021. okt 13. 13:02

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ az Idősek Világnapja alkalmából szervezett programsorozatot, melynek keretén belül október 13-án a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adtak zenés, táncos műsort a II. Számú Idősek Otthona lakóinak.

Idősek hónapja alkalmából tartott nagysikerű koncertet Zorán

Dátum: 2021. okt 13. 11:16

Az idősek hónapjának alkalmából lépett színpadra Zorán az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az október 12-ei koncerten telt ház fogadta a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk