Kazincbarcika

Búcsú az Avilai Szent Teréz római katolikus templomban

Dátum: 2021. okt 18. 14:05

A Kazincbarcikai Római Katolikus Egyházközség október 17-én tartotta főbúcsúját az Avilai Szent Teréz templom udvarán.

Újabb sikerek a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztályánál

Dátum: 2021. okt 18. 12:38

Törökbálinton, Országos Bajnokságon vett részt a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika Szakosztálya október 16-án.

Felső-Barcikán is köszöntötték a szépkorúakat

Dátum: 2021. okt 17. 14:31

A Felsőbarcikáért Alapítvány október 16-án tartotta az Idősek Világnapja alkalmából szervezett ünnepségét a Táncsics Mihály Művelődési Házban.

Az időjárásra való tekintettel változik a vízijáték-show menetrendje

Dátum: 2021. okt 17. 11:50

Városunk méltán népszerű látványossága, a Fő téren működő vízijáték-show minden este rengeteg nézőt vonz. Az őszi időjárásra való tekintettel október 18-tól változik a műsor menetrendje.

Meghosszabbodik a diákigazolványok érvényessége

Dátum: 2021. okt 17. 08:00

Az Országgyűlés döntése alapjánmeghosszabbították a veszélyhelyzetet, 2022. január 1-jéig marad a rendkívüli jogrend, ami a diákigazolványok érvényességét is érinti. A veszélyhelyzet idején lejárt diákigazolványokat ugyanis egészen a veszélyhelyzet végét követő második hónap végéig, azaz március 2-ig fogadják el a közintézmények, a közlekedési vállalatok, a kereskedők.

Megkezdődött a jelentkezés a februárban induló keresztféléves képzésekre

Dátum: 2021. okt 17. 08:00

Már lehet jelentkezni a 2022 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre. A jelentkezők november 15-éig dönthetik el, hogy mely egyetem vagy főiskola melyik képzésén szeretnének továbbtanulni - közölte az Oktatási Hivatal.

Vakvezetés – Ne mobilozzunk vezetés közben!

Dátum: 2021. okt 16. 08:00

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság megbízásából a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság – Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága készített prevenciós filmet. A videó a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használatának veszélyeire hívja fel a figyelmet

Nevelési tanácsadás – fejlesztő- és gyógypedagógiai megsegítés

Dátum: 2021. okt 16. 08:00

A megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye bemutatkozó sorozatának negyedik részében a nevelési tanácsadásról, azon belül is a fejlesztő- és gyógypedagógiai megsegítésről olvashatnak.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. október 15.

Dátum: 2021. okt 15. 15:13

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata újra megkezdi a lakosság rendszeres tájékoztatását. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

„A szépkorúak színes világa” - Idős Ki Mit Tud

Dátum: 2021. okt 15. 11:44

Október 14-én tartotta meg az Újkazinci Baráti Kör „A szépkorúak színes világa” című időseknek szóló Ki Mit Tudot az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az idősek hónapja programsorozaton belül megrendezett eseményen egyéni és csoportos produkciót mutattak be a szépkorúak.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk