Kazincbarcika

Kutyatámadás – az állattartás felelőséggel jár

Dátum: 2021. szept 28. 18:01

Augusztusban egy halállal végződő kutyatámadásról szóló hír borzolta fel a kedélyeket az országban. Szentesen két megvadult eb tépett halálra egy 53 éves férfit, a gazdáik ellen büntetőeljárás indult gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Ez az eset ismételten rávilágított arra, hogy milyen fontos a felelős állattartás, hiszen ezek az állatok vélhetően a nem megfelelő ellátás, nevelés miatt váltak ilyen agresszívvá.

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét kapta Kazincbarcika

Dátum: 2021. szept 28. 17:58

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét vette át Szitka Péter polgármester, aki egyébként a KVSE birkózó szakosztályának egykori elnöke is volt. A Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja, egyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség elnöke Deák-Bárdos Mihály Kazincbarcika Város Önkormányzatának, valamint a szakosztály működésében kiemelkedő munkát végzőknek szintén megköszönte a sportág fenntartásáért és fejlesztéséért végzett áldozatos munkáját.

Szabadfogású Diákolimpián a KVSE

Dátum: 2021. szept 27. 14:09

Szabadfogású Diákolimpián vettek részt szeptember 23-án a KVSE birkózó szakosztályának diáksportolói. Az orosházi versenyen a nagy létszám ellenére szép eredményeket értek el a sportolók.

Kérhető a fűtés elindítása

Dátum: 2021. szept 27. 12:22

Az őszi időjárás eddig meglehetősen enyhén alakult, viszont az előrejelzések szerint az elkövetkező időszakban tovább csökken a hőmérséklet és ízelítőt kapunk az évszak borongós, hűvös oldalából. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mikor indul a fűtési szezon, illetve hogyan lehet akár külön kérésre, hamarabb beizzítani a radiátorokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

Bemutatkozik a megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye

Dátum: 2021. szept 26. 08:00

A tapasztalat azt mutatja, hogy napjainkban egyre nő a tanulási, magatartási, figyelmi problémával, beszédhibával, beszédészleléssel és -megértéssel küzdő gyermekek, tanulók száma.

Bike Safe: Regisztráld a bringád!

Dátum: 2021. szept 26. 08:00

Miért érdemes regisztrálni a bringánkat? Magyarországon évente több mint 10 ezer kerékpár tűnik el. Az ellopott biciklit sokszor könnyebb megtalálni mint a bringák tulajdonosait.

Haltelepítés miatt horgászati tilalom lesz csütörtökön

Dátum: 2021. szept 25. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy a Barcika Park Nonprofit Kft. szeptember 30-án haltelepítést végez a Csónakázó-tavon és a Herbolyai I. és II. tavakon. A cég szeptember 30. reggel 5 órától, október 1. reggel 6. óráig horgászati tilalmat rendel el az érintett vízterületeken.

Változik a Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyitvatartása

Dátum: 2021. szept 25. 08:00

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda október 1-jétől hétköznaponta hosszított nyitvatartással 8.00-19.00 óráig várja a látogatókat.

22/16

Dátum: 2021. szept 24. 08:25

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 22 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harminchetedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna. Ezek közül a hatóság 16 esetben büntetőeljárást kezdeményezett.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Időpontváltozás a Hidasnémeti elleni mérkőzésnél

Dátum: 2021. szept 24. 08:23

Hétvégén ismét bajnoki mérkőzést játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC. Az NB III Keleti csoportjának soron következő fordulójában a Hidasnémeti csapatát fogadják a Kolorcity Arénában. A találkozót az előzetes tervekkel ellentétben nem 16:00-tól, hanem 17:30-tól rendezik meg.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk