Kazincbarcika

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2021. szept 30. 16:03

Új lapszámmal jelentkezünk, október 1-jén. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

Nézzünk körül a házunk táján!

Dátum: 2021. szept 30. 14:45

Kazincbarcikán a zöldterület-karbantartást, parképítési és -fenntartási feladatokat, a játszóterek üzemeltetését, a közterületek tisztántartását, az utcabútorok karbantartását, a forgalomtechnikai feladatokat, a szökőkutak üzemben tartását, a téli síktalanítást a Barcika Park Nonprofit Kft. végzi el. Fontos tudni, hogy ezen munkálatok kizárólag a közterületekre vonatkoznak, a magáningatlanokra és a hozzájuk tartozó területekre nem.

Folytatódik az elöregedett, veszélyes fák kivágása és a faültetés

Dátum: 2021. szept 29. 18:29

Az elkövetkezendő napokban újabb lakossági bejelentések alapján a Derkovits téren és a Mátyás király úton távolítják el a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai a veszélyes, elöregedett fákat.

Érkeznek az adószámla-értesítők

Dátum: 2021. szept 29. 18:14

A napokban fejezte be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az adószámla-értesítők kiküldését ügyfélkapus ügyfeleinek. Október végéig pedig postán kapnak adószámla-kivonatot azok, akiknek nincs ügyfélkapu-hozzáférésük. Elektronikusan az adószámla-ügyintézés is kényelmesebb, ezért sosem késő ügyfélkaput nyitni.

Kutyatámadás – az állattartás felelőséggel jár

Dátum: 2021. szept 28. 18:01

Augusztusban egy halállal végződő kutyatámadásról szóló hír borzolta fel a kedélyeket az országban. Szentesen két megvadult eb tépett halálra egy 53 éves férfit, a gazdáik ellen büntetőeljárás indult gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Ez az eset ismételten rávilágított arra, hogy milyen fontos a felelős állattartás, hiszen ezek az állatok vélhetően a nem megfelelő ellátás, nevelés miatt váltak ilyen agresszívvá.

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét kapta Kazincbarcika

Dátum: 2021. szept 28. 17:58

A Magyar Birkózó Szövetség centenáriumi díszoklevelét vette át Szitka Péter polgármester, aki egyébként a KVSE birkózó szakosztályának egykori elnöke is volt. A Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja, egyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség elnöke Deák-Bárdos Mihály Kazincbarcika Város Önkormányzatának, valamint a szakosztály működésében kiemelkedő munkát végzőknek szintén megköszönte a sportág fenntartásáért és fejlesztéséért végzett áldozatos munkáját.

Szabadfogású Diákolimpián a KVSE

Dátum: 2021. szept 27. 14:09

Szabadfogású Diákolimpián vettek részt szeptember 23-án a KVSE birkózó szakosztályának diáksportolói. Az orosházi versenyen a nagy létszám ellenére szép eredményeket értek el a sportolók.

Kérhető a fűtés elindítása

Dátum: 2021. szept 27. 12:22

Az őszi időjárás eddig meglehetősen enyhén alakult, viszont az előrejelzések szerint az elkövetkező időszakban tovább csökken a hőmérséklet és ízelítőt kapunk az évszak borongós, hűvös oldalából. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mikor indul a fűtési szezon, illetve hogyan lehet akár külön kérésre, hamarabb beizzítani a radiátorokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.

Bemutatkozik a megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és Sajószentpéteri Telephelye

Dátum: 2021. szept 26. 08:00

A tapasztalat azt mutatja, hogy napjainkban egyre nő a tanulási, magatartási, figyelmi problémával, beszédhibával, beszédészleléssel és -megértéssel küzdő gyermekek, tanulók száma.

Bike Safe: Regisztráld a bringád!

Dátum: 2021. szept 26. 08:00

Miért érdemes regisztrálni a bringánkat? Magyarországon évente több mint 10 ezer kerékpár tűnik el. Az ellopott biciklit sokszor könnyebb megtalálni mint a bringák tulajdonosait.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk